≡ Meniu

Asus VivoTab 8 M81C-1A002W, tabletă cu spațiu de stocare de 32GB

Tableta Asus VivoTab 8 M81C-1A002W pare să fie mai ieftină decât cea cu Android – Memo Pad 8. Bineînțeles, aceasta oferă un plus de spațiu de stocare și GPS. Luând în considerare că Windows-ul oare nevoie de mai mult spațiu pentru aplicații nici nu aveați ce face cu 8 sau 16GB. Ținând că există diverse sisteme de operare, cele mai populare sunt cele anterior menționate și se pare că ele au un consum diferit de resurse (Windows necesită mai mult dar diferențe e nesesizabilă).

Dacă vi se pare că sistemul de operare nu e cel ideal pentru uz multimedia, tabletele cu Android mi se par destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VivoTab 8 M81C-1A002W, tabletă cu spațiu de stocare de 32GB

Procesorul Intel Z3745 e o alegere bună deoarece are o placă video cu chipset Gen7 LP. La acesta ecranul nu e mult mai diferit decât la alte tablete adică e tot un IPS HD de 8 inci. Multitaskingul mi se pare satisfăcător dar era și mai bun că mai multă memorie RAM. Cu un card de memorie spațiul intern poate fi mărit. Ca și dotări are: două difuzoare, cameră frontală, cameră principală și slot pentru carduri.

Comunicațiile tehnice sunt: bluetooth și WiFi n. Autonomie maximă de lucru de până la 8 ore și când redați jocuri, autonomia scade (autonomia sa ține și de cât solicitați configurația). Caracteristicile speciale sunt: G-sensor, Gyroscope, E-compass și Hall Sensor. Sunt incluse accesoriile clasice iar alte accesorii poți lua și ulterior. Windows 8.1 e o alegere decentă deoarece pachetul de aplicații e generos însă nu-l depășește pe cel oferit de Google Play. Bineînțeles, cel întâi apărut (Android) are un avantaj considerabil în fața celui apărut ulterior.

Plusuri: are GPS, mult spațiu de stocare, Windows 8.1, fiabilitate, preț atractiv, design elegant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VivoTab 8 M81C-1A002W e o alegere ideală pentru cei pasionați de aplicații, navigare web și altele. Pentru gaming, eu aș alege tabletele cu Android dar prețurile sunt relativ aceleași. Poate că cele cu Windows au devenit ceva mai competitive dar mulți au deja laptopuri sau desktopuri cu Windows și poate vor ceva diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu