≡ Meniu

Asus VK228H, monitor IPS cu design elegant

Monitorul Asus VK228H poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are toate intrările video cunoscute. Poate fi conectat la un laptop dacă nu vă place calitatea imaginii și filmele sunt mai interesante. Calitatea imaginii e mai bună prin HDMI decât prin VGA, dar mai are și DVI. Există monitoare cu DisplayPort și acele sunt prezente pe cele cu imagine mai mare decât 1080p (acele porturi nu limitează imaginea). Anul acesta am văzut multe monitoare 4K și până anul acesta, doar monitoarele business aveau imagine FullHD+.

Alternative pot fi televizoarele dacă vreți să vă uitați la emisiuni sau chiar monitoarele cu tuner TV incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VK228H, monitor IPS cu design elegant

Display-ul e clar din orice unghi deoarece are panou IPS. Această caracteristică poate influența prețul monitorului, adică nu e prezent pe monitoarele foarte ieftine. Ecranul de 21.5 inci e satisfăcător cât timp aduce specificații tehnice bune: imagine de 1920 cu 1080 pixeli, aspect de 16 pe 9, timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 80 milioane la 1. Aceasta sunt prezente la multe modele dar e bine să nu fie mai slabe deoarece afectează calitatea imaginii.

Facilitățile oferite sunt următoarele: boxe de 2 W fiecare și montare pe perete de tip VESA 100. E același kit de montare la toate monitoarele, deci puteți folosi cel actual dacă aveți unul, la acest nou monitor. Pe partea de conectivitate are: HDMI, DVI, VGA, intrare audio, USB și ieșire pentru căști. Caracteristicile speciale sunt următoarele: cameră web cu senzor de 1MP, tehnologie Splendid, Video Intelligence, QuickFit și HDCP. Greutatea sa e una de 3.1 kg care e destul de redusă dacă e să-l comparăm cu monitoarele vechi.

Plusuri: e o alegere destul de bună pentru cei care vor ceva bun într-un preț mic, USB, HDMI, imagine 1080p, cameră web etc.
Minusuri: difuzoarele sunt de 1W.

Asus VK228H e o alegere destul de bună pentru cei care vor ceva nou și elegant. Monitorul de jos e unul dintr-o serie similară și designul e cam același. Astfel, puteți să vă faceți o idee și sper că v-am oferit suficiente motive pentru a alege acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu