≡ Meniu

Asus VM60-G005M, mini PC cu i5-3337U

Asus VM60-G005M este un mic PC cu procesor i5-3337U și vine ca o alternativă la VM60-G091M care are i3. Procesoarele sunt din aceeași generație IvyBridge și au integrate niște cipuri grafice foarte capabile de tip Intel HD.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primim un aparat foarte stabil și cu performanțe peste medie. Vizual se prezintă foarte bine, acest lucru putând fi observat din imaginea de alături, dar și din preview-ul de la final.

Asus VM60-G005M, mini PC cu i5-3337U

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu un procesor rapid de tip i5, placă video Intel HD și 4GB memorie RAM. Acestea ar fi cele mai importante specificații, alături de placa de rețea wireless ac și de porturile USB 3.0.
La capitolul soft stă prost pentru că nu are sistem de operare preinstalat, ci doar DOS. De aceea eu îți recomand să mergi pe varianta instalării Windows 7 ori 8.1.

Avantajele achiziționării unui astfel de PC ar fi economia de spațiu care o faceți, că e stabil, performanța peste medie și că are tot ce aveți nevoie. Un avantaj ar fi și brandul deoarece unul cunoscut pentru produsele sale fiabile.
Dezavantaje nu prea sunt deoarece aparatul chiar e mai mult decât o să aveți nevoie la birou. În cazul în care vreți o mai mare capacitate de stocare atunci îți recomand să înlocuiești hardul, dar nu cred că e nevoie de mai mult decât cei 500 giga. Probabil că un dezavantaj, dar nu așa de mare, e faptul că nu vine cu OS. De aceea trebuie să vă faceți timp vreo jumătate de oră și să instalați un Windows care credeți că e pe placul dvs. Dacă o să folosiți PC-ul mai mult pentru treburi business atunci cel mai bun ar fi Win 7.

De final pot să spun despre acest model că e unul foarte capabil și dacă vreți ceva pentru editări de documente, ascultat muzică și văzut filme atunci acest PC ar fi o recomandare din partea mea.
Alături e clipul video de care ziceam mai sus, iar din acesta vă puteți face mai bine o impresie despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu