≡ Meniu

Asus VM60-G091M, mini PC performant

Pentru cei interesați de un PC de dimensiuni reduse recomand acest Asus VM60-G091M. Vine cu tehnologie de ultimă oră cum ar fi procesor i3, wireless ac și porturi USB 3.0. Din păcate nu vine cu sistem de operare, însă nu o să fie prea greu deoarece vine cu portul USB 3.0 de care aminteam anterior.
Se adresează celora care vor să facă economie de spațiu ori care vor un desktop office simplu, dar cu performanțe peste medie.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Legat de aspect poți vedea mai multe detalii în imaginea de alături, dar și în clipul pe care l-am postat la final. Poți vedea că e un aparat foarte mic, iar greutatea acestuia e de 1,2 kilograme… deci foarte mică.

Asus VM60-G091M, mini PC performant

Pe partea de specificații acest model are un procesor i3-3217U cu cip grafic Intel HD, 4GB memorie RAM și un hard foarte încăpător de 500 de giga. Nu era rău dacă venea dotat cu un SSD, dar e bine și așa deoarece e destinat în special pentru sarcini office și mai puțin pentru multimedia ori gaming.
E foarte bine că are placă de rețea wireless deoarece astfel o să poți avea Internet fără să ai nevoie de cablu.

Plusurile acestui model ar fi prețul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand cu o oarecare vechime în domeniu și că i se poate face upgrade (nu poți pune o placă video mult mai performantă, dar poți pune un alt hard și alt procesor).
Minusuri nu i-aș putea găsi la un așa preț. (S-ar părea că vine și cu diferite periferice printre care se numără boxele, dar conținutul pachetului depinde și de unde cumpărați desktopul.)

Dacă vrei un desktop bun cu performanțe peste medie atunci modelul acesta e unul foarte bun și nu doar performanța lui ar trebuie să te atragă la el, ci faptul că are o stabilitate excelentă. Experții Asus au ales componentele așa încât totul să fie optim.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă VivoPC-ul acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu