≡ Meniu

Asus VM60-G093R, desktop VivoPC

Asus VM60-G093R e un desktop PC al seriei VivoPC VM60 și cred că e unul dintre cele mai performante configurații – Core i5, 4GB, 500 GB și Windows 8.1 preinstalat. Există configurații similare iar principala deosebire între ele e procesorul. Această componentă poate afecta în mod pozitiv performanțele PC-ului. Nu e genul de PC care îl puteți upgrada prin instalarea unei plăci video mai bune, dar puteți face niște mici modificări (se pot înlocui unele componente) dar eu nu le prea văd rostul. Din punctul meu de vedere, desktopul acesta e performant și nu e nevoie de mai mult pentru utilizatorii office.

Alături de acesta, e obligatoriu să luați un monitor de cel puțin 21 de inci și o intrare HDMI ar fi perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VM60-G093R, desktop VivoPC

Ca și specificații tehnice are: procesor i5-3337U, placă video Intel, 4GB RAM și 500 GB hard disk. Procesorul e prezent pe laptopuri, în general, dar și pe desktopuri mai compactă. S-a optat pentru un model ca și acesta deoarece are un consum redus și performanțele sunt bune. Nu e nevoie de performanțe prea mari pentru uz office. Are sunet și rețea integrată, dar tot e nevoie de boxe externe (sunt incluse) și de un router wireless pentru a mări funcționalitatea acestui model.

Puteți alege periferice wireless dacă doriți deoarece are tehnologie bluetooth. E dotat cu cititor de carduri, sursă de 65 W, USBuri de tip 3.0/2.0, HDMI, VGA și altele. Poate că lipsa unei unități DVD e un minus dar nu vă oprește nimeni să instalați programe de pe un stick USB sau de pe web. Există și unități optice externe pentru cei care au nevoie neapărat de una.

Plusuri: multe porturi pentru dimensiunile sale, are un consum mic, ocupă puțin spațiu, portabil precum un laptop, WiFi și fiabilitate.
Minusuri: e cam la fel de scump precum un laptop.

Asus VM60-G093R e o alegere bună dar la un laptop nu mai e nevoie de un monitor sau de o sursă de curent, deoarece are baterie. Acuma depinde ce are nevoie fiecare, un desktop clasic nu poate fi mutat așa de ușor și ocupă mult spațiu. Acesta se poate conecta la internet prin intermediul unui router wireless.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu