≡ Meniu

Asus VM62-G029M, desktop compact cu boxe integrate

Desktopul Asus VM62-G029M e unul dintr-o serie recent lansată și care poate fi de folos dacă vreți performanță, consum redus, spațiu ocupat redus pe birou și altele. Deci oferă multe avantaje iar singurul dezavantaj ar fi că nu poate fi superior unui laptop.

Alternative sunt laptopurile ținând cont de prețul acestui model și alegere corectă ține de voi. Chiar și laptopul poate fi ținut în priză ca un desktop și poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VM62-G029M, desktop compact cu boxe integrate

Configurația acestui model e similară cu cea a unui laptop ori alt gadget portabil. Spun asta deoarece procesorul e unui de tip Core i5-4210U de 1.7GHz iar tehnologia Turbo Boost mărește frecvența procesorului. Procesorul dar și placa de bază vin cu tehnologii Intel destul de bune. Placa de bază are 4GB de RAM, rețea integrată, sunet integrat, bluetooth și tehnologie WiFi ac.

Hardul său e unul de 500GB și e de 5400 RPM, deci nu e ca și la desktopurile obișnuite (de 7200 RPM). Diferențele de performanță sunt nesesizabile dar voi îl puteți schimba cu ce doriți (un hard diferit sau un SSD). Nu are Windows 8.1 preinstalat ci numai Free DOS, iar o versiune pe 64 de biți ar fi indicată (are mai mult de 3GB RAM).

Nu e nevoie de boxe deoarece are două de 2 W, ci doar de un monitor și de periferice. Carcasa e de tip mini PC deci nu poate să aibă o sursă mare – 65 W. Ca și porturi/dotări are: card reader, patru USBuri 3.0, două USBuri 2.0, HDMI, DisplayPort, LAN, ieșire SPDIF și două porturi audio.

Greutatea acestui desktop e una de numai 1.2 kg și e normal ținând cont cât e de mic.

Plusuri: destul de multe porturi pentru cât e de mic, procesor foarte bun, spațiu de stocare decent etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VM62-G029M e o alegere destul de bună pentru cei care nu vor un laptop dar nici un desktop clasic. Acesta îl puteți lua cu ușurință cu voi deoarece e mic și nu e nevoie decât de un monitor, mouse și tastatură. Jos e o prezentare video interesantă:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu