≡ Meniu

Asus VM62-G030M, mini PC cu i3-4030U pentru acasă

Asus VM62-G030M e un VivoPC compact dotat cu procesor i3-4030U care e întâlnit în special pe laptopuri. Acest i3 are niște performanțe decente deoarece scoate 2700 puncte la benchmark. Vă dați seama că unitatea aceasta se adresează celora care vor să-i atașeze un ecran mare deoarece un laptop e limitat la un ecran de maxim 15,6 inci.
Datortă faptului că are procesor i3 și placă video integrată, acest calculator e bun pentru sarcini office și cam atât. Deci, pentru vizionat filme HD, intrat pe net și jocuri nu prea complicate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să-i luați și periferice (monitor precum Philips 234E5QDAB etc), el venind doar cu boxe (s-ar putea să vină și cu mouse+tastatură în funcție de unde îl cumpărați).

Asus VM62-G030M, mini PC cu i3-4030U pentru acasă

Caracteristici relevante în cazul acestui sistem desktop ar fi procesorul i3 Haswell cu două nuclee (e un procesor de laptopuri, deci o să aibă un consum de curent mic), cipul grafi integrat în procesor și cei 4GB memorie RAM. Cipul grafic e unul Intel HD și are capabilități HD, deci de a rula filme HD.
Hardul e unul de 500 de giga și are 5400 rotații, ceea ce îl face un hard cu consum redus de energie.
Mi-aș fi dorit să vină cu sistem de operare, însă din păcate nu are așa ceva. De aceea eu vă recomand să instalați Windows 8.1 pe 64 biți.

Pro achiziția acestui model ar fi consumul redus de curent, că are o greutate redusă (1,2 kilograme) și că are boxe destul de bune.
Din păcate nu e cel mai performant PC de pe piață, iar costul de achiziție este destul de mare… deoarece s-au folosit componente cu voltaj scăzut.

Deci, dacă îți trebuie niște unități mici pentru la lucru atunci acest model ar fi pentru tine, dar e un desktop perfect și pentru acasă deoarece are performanțe decente și stabilitate ok. 😉
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu