≡ Meniu

Asus VN248HA, monitor slim cu panel IPS

Dacă ești interesat de un monitor cu diagonală de circa 24 inci și cu panel IPS atunci îți recomand modelul Asus VN248HA care a apărut pe piața din România de curând. Având un timp de răspuns de 5 milisecunde pot spune că se va descurca bine și la jocuri.
Un periferic cu panou IPS se adresează celora care vor un model pe care să vadă imagini foarte clare din orice unghi s-ar uita la el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care afișează o imagine de foarte bună calitate. Nu știu dacă vă preocupă prea mult aspectul, dar acest model având o ramă foarte subțire o să arate excelent.

Asus VN248HA, monitor slim cu panel IPS

Vine cu o diagonală de 23,8 inci (60,42 centimetri), panel IPS și cu un consum de curent minim deoarece are 23W ca putere consumată. Ca facilități are două boxe de 2W fiecare și oferă posibilitatea montării pe perete prin intermediul Vesa 100×100 (montarea nu va fi prea complicată întrucât acest model e unul care are o greutate de 4 kilograme).
E un monitor modern, dar oferă posibilitatea conectării la PC-uri mai vechi deoarece are port VGA. Pentru conectarea digitală aș recomanda folosirea HDMI (acest port suportă video+audio), dar numai dacă aveți așa ceva la PC.

Pro achiziția unui astfel de monitor ar fi faptul cum arată (rama e foarte subțire), imaginea de foarte bună calitate, raportul excelent între preț și calitate disponibilitatea de port digital, dar și analog.
Contra ar fi că timpul de răspuns nu e mai mic, dar Dell P2414H (un model similar) are 8ms și nu s-a plâns nimeni.

Recomand acest monitor pentru sarcini multimedia, dar poate fi utilizat și la jocuri. Nu trebuie să aveți reticențe înainte de a achiziționa ceva de la Asus deoarece acesta e un brand asiatic cunoscut pentru produsele sale de calitate. În funcție de vânzări e al cincilea vânzător din lume, după HP, Acer și Lenovo.
Pentru a îți face o părere despre cum se prezintă îți recomand clipul de alături.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adriano

    Nu s-a plans nimeni de milisecundele Dell-ului deoarece acesta e un monitor business si la lucru nu te lasa nimeni sa joci Dota, Wow sau alte jocuri.

Lasă un comentariu