≡ Meniu

Asus VN248QA, monitor IPS de 23.8 inci

Monitorul LED Asus VN248QA face parte din noua serie și chiar dacă nu e 4K, impresionează prin noile caracteristici tehnice. Dacă nu vă place acest model e bine să alegeți ceva mai mare sau mai dotat. Eu sunt de părere că e satisfăcător ținând cont de cerințele pieței. NU prea se cere imagine 4K deoarece nu prea există conținut (sunt clipuri pe Youtube, dar filme nu prea).

Alternativele sunt monitoarele 4K dar sunt ceva mai scumpe dar și restul specificațiilor/dotări sunt ceva mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VN248QA, monitor IPS de 23.8 inci

Dintre specificațiile sale tehnice voi menționa următoarele: diagonala de 23.8 inci, iluminare LED, timpul de răspuns de 5 ms, unghiurile de vizibilitate de 178 grade, aspectul alt și altele. Ar mai fi și alte caracteristici tehnice doar că cele amintite anterior sunt cele mai cunoscute.

Facilitățile acestui monitor sunt următoarele: două difuzoare de 2W fiecare și montare pe perete. Se poate observa ușor la un monitor dacă poate fi pus pe perete sau nu (are acele găuri pentru șuruburi de pe spate). Porturile sunt la fel de importante ca și specificațiile, iar ele sunt diversificate: un HDMI, un VGA, un DisplayPort, intrare audio (boxe integrate) și ieșire audio pentru căști. E bine că are DisplayPort dar nu cred că-l veți folosit cât timp monitorul e doar FullHD. E obligatoriu pe un monitor FullHD+ sau 4K un astfel de port deoarece nu limitează calitatea imaginii.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: Flicker free, Low Blue Light și QuickFit. Acestea sunt prezente pe noile monitoare de la acest brand și care merită cumpărate deoarece multe caracteristici tehnice sunt foarte bune. Alți producători oferă alte caracteristici sau tehnologii, dar pot fi și aceleași dar denumirile să difere puțin.

Plusuri: are acele caracteristici speciale, consum redus, design modern și preț decent.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VN248QA poate fi conectat la un PC, consolă, player sau orice alte gadget cu ieșire video. Diversitatea porturilor e un plus dar nu le veți folosi în același timp, prin HDMI cred că veți obține cea mai bună calitate, dacă imaginea era și mai detaliată, atunci lucrurile ar fi stat diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu