≡ Meniu

Asus VX207NE, monitor ieftin cu DVI

Monitorul Asus VX207NE e bun pentru uz office dar și pentru altele. Nu prea poate fi folosit pentru orice datorit caracteristicilor tehnice. Nu prea recomand alt brand deoarece acest monitor oferă caracteristici speciale ceva mai bune decât la alte monitoare. Dacă nu știți despre ce e vorba, le-am enumerat mai jos. Designul poate fi un criteriu pentru a alege un monitor, iar la acesta e peste așteptări. Alături de acesta, s-ar potrivi perfect un desktop multimedia ori office (depinde de preferințe).

Dacă acest monitor nu vă este pe plac, ar trebui să aveți un buget mai mare deoarece la un preț așa de mic nu veți găsi ceva mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VX207NE, monitor ieftin cu DVI

Pe partea de caracteristici tehnice are: imagine de 19.5 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 200 cd/mp, unghiuri de vizibilitate modice și altele. Contrast e generos, motiv pentru care claritatea e bună și poate fi observată atunci când folosiți monitorul de la o distanță mică.

Porturile sale sunt puține dar nici nu erau utile altele: VGA și DVI. Un port HDMI era inutil pentru un monitor HD, poate un port USB pentru conectarea unui periferic era util. Alte dotări ale sale sunt: Flicker free, Low Blue Light și altele. Tehnologia Flicker free vă permite să stați mai multe ore în fața monitorului să să vă deranjeze imaginea. E ideal pentru acasă dar și la locul de muncă. E ușor de mutat dar nu poate fi pus pe perete, iar acest aspect poate fi observat din poza de sus (nu are găuri pentru instalarea unui kit de montare).

Plusuri: are un design modern, consum redus, port DVI, Flicker free, fiabilitate și altele.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu sunt foarte mari.

Asus VX207NE nu e un model foarte performant și nici nu putea fi deoarece costă destul de puțin și e mic. Monitoarele mai mari oferă dotări ceva mai multe și dotările sunt superioare. Dacă aveți un buget mai mare, nu văd de ce nu ați alege un monitor de cel puțin 24 de inci iar dotările sunt foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu