≡ Meniu

Asus VX248H, monitor LED de 24 inci

Asus VX248H e un monitor bun pentru orice, mai puțin pentru uz business deoarece nu are dotările necesare. Dacă aveți un desktop cu multe tipuri de ieșiri video, eu vă recomand portul HDMI pentru cea mai bună claritate. E nevoie de DisplayPort dacă monitorul are o imagine de cel puțin 1920 cu 1080 pixeli, deoarece restul porturilor limitează rezoluția. Portul VGA limitează imagine la HD iar restul la FullHD. Monitoarele 4K au toate DisplayPort, dar în mod office nu se vede (când navigați, folosiți programe etc).

Alternativele sunt monitoarele mai mici din aceeași serie. Nu văd de ce ați alege un alt brand deoarece acesta oferă soluții foarte bune și la prețuri avantajoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VX248H, monitor LED de 24 inci

Specificațiile tehnicele sunt următoarele: diagonală de 24 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 1 ms, imagine de 1920 cu 1080 pixeli, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade etc. Mai sunt și alte specificații tehnice dar acestea sunt cele mai importante.

Facilitățile oferite sunt următoarele: boxe integrate de 2W fiecare și cam atât. Unele modele pot fi puse pe perete dar nu și acesta. Se poate observa pe spate că nu are locuri pentru a instala un kit. Pe partea de conectivitate are: două HDMI, VGA, intrare audio, intrare pentru căști. Deci se pot conecta destul de multe la acesta. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Flicker free și QuickFit. Tot mai multe monitoare au tehnologia Flicker Free și e ideală pentru utilizatorii care stau mult în fața monitorului (nu mai e așa de supărător). E ușor de mutat datorită dimensiunilor dar și greutății.

Plusuri: are funcția/tehnologia FlickerFree, boxe incorporate destul de puternice, porturi HDMIuri, claritate superioară, diagonală mare pentru un așa preț etc.
Minusuri: nu poate fi pus pe perete.

Asus VX248H are un design destul de plăcut și se poate observa din poza de sus sau chiar din clipul de jos. Oricum sunt multe alte serii sau monitoare care arată similar cu acesta. E ideal pentru uz multimedia, chiar și gaming. Pentru cei care vor un monitor de tip business, probabil caută un monitor cu pivot, USBuri, DisplayPort etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu