Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VZ249H, monitor IPS cu Flicker Free

Monitorul acesta Asus VZ249H e unul dintre cele mai vândute variante de pe piață și care poate fi următoarea voastră alegere. Poate fi folosit alături de un desktop office sau chiar unul pentru jocuri. Calitatea imaginii e dată de caracteristicile tehnice foarte bune dar și de tehnologii. Combinația de culori e plăcută și logo-ul iasă destul de ușor în evidență. Pentru cei care nu au boxe, monitorul are difuzoare incorporate dar nu se compară cu boxele clasice.

Nu vă veți obosi ochii deoarece acest monitor are chiar și filtru Blue Light (de lumină albastră). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VZ249H, monitor IPS cu Flicker Free

Diagonala sa e una de 23.8 inci care vine după sine cu o imagine 1080p. Monitoarele mai mari de 19 inci au imagine standard 1080p, dar sunt și cele 4K care costă chiar dublu. Oricum, nu sunt multe desktopuri care pot rula jocuri la calitate 4K, însă pentru a viziona un film sunt destul de multe PCuri. Sunt specificații decente care le puteți găsi și la alte monitoare, doar că tehnologiile de imagine de care vă ziceam anterior nu sunt prezente pe orice model.

Panoul IPS e prezent pe tot mai multe monitoare dar și fără ele unghiurile de vizibilitate sunt tot mai bune, dar și contrastul joacă un rol foarte important, de aceea trebuie să fie și el generos. Se poate vedea din poza de sus că are un design interesant și marginile sunt foarte înguste. Puteți înclina ecranul după bunul plac, dar și așa are un panou IPS care oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune.

Plusuri: design modern, port pentru căști, HDMI, imagine clară din orice unghi, ideal pentru cei care stau mult în fața ecranului – Flicker Free.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Asus VZ249H nu e foarte ieftin, oferă exact ce aveți nevoie și nu trebuie să aveți un buget atât de mare. Nu merită să alegeți un monitor fără tehnologia Flicker Free, deoarece e vorba de un periferic care-l veți folosi zi de zi. Am pus o prezentare a sa dacă nu sunteți convinși că acest monitor e cel ideal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu