≡ Meniu

Asus X200MA-KX453B, laptop cu Windows 8.1 Bing

Asus X200MA-KX453B este un laptop de 11,6 inci care are o greutate de 1,2 kilograme și performanțe decente deoarece e dotat cu un procesor Celeron dual core. O să vă ajute foarte mult dacă sunteți un om care e plecat mult prin alte țări și vreți să fiți informați de pe net. După cum am zis, greutatea sa e una foarte mică, iar performanța e ok în sarcini office și web browsing.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat de oricine. Nu are unitate optică, dar sistemul e preinstalat, fiind vorba despre Windows 8.1. Iar, dacă la un moment dat o să vreți să instalați Windows 10 atunci v-aș recomanda să o faceți prin intermediul portului USB 3.0 întrucât unitatea optică lipsește.

Asus X200MA-KX453B, laptop cu Windows 8.1 Bing

Procesorul din acest x220 e un Celeron N2840 cu două nuclee, RAMii sunt 4 giga, iar hardul e unul de 500. Despre ecran numai de bine deoarece chiar dacă e unul de 11 inci, acesta are rezoluție 1366×768 pixeli și e glare. Fiind glare putem spune că e un laptop pe care filmele se vor vedea bine.
Bateria e una cu 3 celule, iar producătorul zice că aceasta ține undeva la 5 ore. Eu zic că o să obții o autonomie de circa 2-3 ore.
Dacă vrei să instalezi alt OS atunci trebuie să spun că nu-ți recomand acest lucru întrucât drivere sunt doar pentru 8.1.

Avantajele unui laptop precum acesta e că nu costă mult, că încape într-o geantă și că vine cu Windows.
Din păcate un astfel de model are și dezavantaje deoarece e un netbook cu performanțe… decente și cu un ecran mic. Deci, nu e cea mai bună soluție pentru filme ori jocuri pe Facebook.

Acest model e numai bun pentru cei interesați de ceva care să fie o alternativă la o tabletă. Tabletele sunt bune, dar au niște mari lipsuri printre care se numără lipsa suportului pentru aplicații Windows, că nu au tastatură și că nu au prea multe porturi.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus și un preview alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu