≡ Meniu

Asus X205TA-BING-FD007BS, laptop mic pe alb

Asus X205TA-BING-FD007BS e unul dintre cele mai compacte laptopuri de pe piață iar ecranul influențează dimensiunile laptopului (excepție fac ultrabookurile). Această serie nu e foarte populară deoarece mulți utilizatori preferă laptopuri mai mari și cu componente mai bune. Un laptop mai bun e și mai scump dar poate costă la fel de mult dacă vreți fără Windows. E bine ca un laptop care nu are unitate DVD să vină cu Windows preinstalat deoarece mulți nu știu să-l instaleze de pe stick. Acesta neavând USB 3.0, instalarea ar dura mai mult dar nu e cazul cât timp are deja instalat.

Dacă vi se pare că nu e conform nevoilor voastre, atunci aveți nevoie de un buget diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X205TA-BING-FD007BS, laptop mic pe alb

Procesorul acestui laptop nu e prezent pe orice model, ci e destul de rar întâlnit. Acest Intel Atom Quad-Core Z3735F nu se compară cu un model din generația superioară, gen Bay Trail M (modelele Celeron și Pentium). Are un ecran de 11.6 inci cu imagine LED HD și nu cred că există altul mai bun la o așa diagonală. Restul componentelor sunt decente dar e loc de mai bine. Spațiul intern e asigurat de o memorie flash și e de 64 GB.

Autonomia de lucru e variabilă și se ține cont de cât de solicitată e configurația laptopului. În mod office, ea e peste 3 ore dar în timp ea scade ca la oricare alt laptop. Pentru acasă, vă recomand laptopuri cât de mari, poate chiar și cu imagine de 17 inci, iar acelea pot costa chiar și dublu. Arată foarte bine pe alb, iar rata e pe negru pentru a se asorta mai bine cu interfața sistemului de operare.

Plusuri: e foarte ușor, arată bine, poate fi upgradat la Windows 10, are port HDMI și ecran HD.
Minusuri: nu are USB 3.0.

Asus X205TA-BING-FD007BS nu e foarte performante dar nici nu putea fi deoarece într-o carcasă așa de mică nu se puteau introduce componente foarte scumpe ori o baterie mare. Ideea e că o configurație performantă consumă mult și o baterie mică nu e de ajuns. Oricum, nu văd cum cineva ar putea juca un joc pe un ecran de 11.6 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu