Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X206HA-FD0066T, laptop cu finisaj Dark Blue

Laptopul Asus X206HA-FD0066T e una dintre cele mai compacte alegeri care le puteți face la ora actuală. Se poate alege și o variantă convertibilă cu ecran touch doar că nu e la același preț. Acest brand oferă laptopuri pentru orice tip de utilizator și pentru bugetul fiecăruia. De aceea, cele mai vândute laptopuri sunt cele de la acest brand. Poate fi folosit ca un media player portabil deoarece are numeroase porturi și se poate conecta chiar și un televizor sau monitor la acesta cu un HDMI.

Multe laptopuri mici nu oferă cine știe ce componente dar mie mi se par suficient de performante pentru cei care vor să folosească laptopul doar pentru a trimite mailuri, navigare web etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X206HA-FD0066T, laptop cu finisaj Dark Blue

Componentele sale sunt destul de interesante și sunt următoarele: Intel Quad-Core x5-Z8350, placă grafică integrată HD Graphics 400, memorie RAM de 2GB (sistemul are nevoie de circa 1GB) și memorie flash de 32GB. Deci nu vine cu hard disk, însă aplicațiile pornesc mai rapid pe această memorie . Ideea e că într-un laptop atât de compact nu pot fi puse prea multe și utilizatorii vor un laptop cât mai ușor și subțire.

Dotările sale sunt numeroase și foarte utile, chiar dacă nu are unitate DVD, nici nu aveți nevoie de ea pentru că datele pot fi stocate sau copiate ușor cu un stick USB 3.0. Laptopurile convertibile, mici sau cu ecran touch oferă Windows 10 preinstalat. Deci nu toate laptopurile vin cu acest sistem de operare pentru a fi mai accesibile, dar tot trebuie instalat ulterior.

Plusuri: are greutate scăzută, finisaj plăcut, construcție robustă, autonomie de lucru decentă, ecran HD.
Minusuri: nu sunt.

Asus X206HA-FD0066T . Am pus și o prezentare în partea de jos pentru cei interesați și chiar dacă e vorba de o generație precedentă, deosebiri evidente sunt doar la procesor. Chiar și dotările pot fi mai bune dar nu are sens să facem o comparație, pentru că veți alege un model nou cu cele mai noi dotări disponibile. Bineînțeles, un laptop mic nu poate avea orice dotare deoarece designul limitează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu