≡ Meniu

ASUS X206HA-FD0067T, laptop alb cu negru

Laptopurile mai portabile cu ecran mic sunt prima opțiune atunci când aveți deja unul mai mare pe care lucrați. ASUS X206HA-FD0067T poate fi luat la locul de muncă, în oraș sau chiar într-o excursie deoarece nu ocupă mult spațiu. Combinația de culori e plăcută deoarece scoate în evidență tastatura dar și ecranul cu acea interfață plăcută.

Nu putea fi un laptop foarte scump, că doar ecranul nu e touch, adică nu e vorba de un laptop convertibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS X206HA-FD0067T, laptop alb cu negru

Configurația acestui laptop e cu un Quad Core x5-Z8350, 2GB RAM, 32GB spațiu intern, placă video Intel HD Graphics. Chiar dacă ecranul e de 11.6 inci, imaginea e la fel de detaliată ca și la variantele mai mari (15 inci), însă la acesta pixelii sunt mai mici, deci e mai plăcută imaginea. În mare pare a fi ca oricare alt laptop deoarece are porturi multe, adică diversificate și se poate conecta orice cu cablul potrivit. Nu are o ieșire HDMI clasică ci una de tip micro deci clasicul cablu nu mai e valabil pentru a conecta un TV sau monitor la acest laptop (dacă vreți să folosiți laptopul ca un media player).

Chiar dacă nu are un spațiu intern generos, se poate conecta un hard disc extern ori folosiți acel card de memorie pentru a transporta datele. Sistemul de operare ideal pentru orice laptop nou e Windows 10 și e bine că e preinstalat deoarece nu veți mai pierde timp cu instalarea sa. Chiar dacă un laptop nu are unitate optică, puteți alege să instalați acel sistem chiar cu un hard disc extern sau un stick de memorie USB.

Plusuri: card de memorie de 32GB inclus, arată bine, e ușor de transportat și configurație suficient de bună.
Minusuri: nu are mult spațiu intern.

Nu sunt multe laptopuri precum ASUS X206HA-FD0067T deoarece nu toți producătorii oferă astfel de soluții. Cele mai numeroase sunt laptopurile cu ecran de 15 inci care sunt și cele mai populare. Prezentarea de mai jos e una destul de interesantă și cred că vă puteți face o idee destul de bună despre el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu