≡ Meniu

Asus X206HA-FD0068T, laptop auriu de dimensiuni reduse

Asus X206HA-FD0068T e o variantă pe auriu dar există și pe alte culori, dar nu văd ce importanță are culoarea că doar nu l-ați luat să vă uitați la el. Această serie mi se pare reușită din cele mai multe puncte de vedere și nu veți găsi variante mai performante cu ecran atât de mic. Windows 10 e cel mai bun sistem de operare pentru un laptop atât de nou și performant. Dacă nu l-ar fi avut, puteați să-l instalați cu un stick USB 3.0 sau cu o unitate optică externă.

Alternative pot fi laptopurile cu ecran clasic de 15 inci și configurație cu Celeron. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X206HA-FD0068T, laptop auriu de dimensiuni reduse

Procesorul nu pare să fie prea cunoscut deoarece e prezent mai mult pe variante cu carcasă compactă. Deci, e nevoie de un Intel Atom x5-Z8350 deoarece e un Quad Core decent cu placă video Intel. În general, laptopurile compacte nu pot fi folosite pentru gaming sau redare media, mă refer la filme, dar nu vă oprește nimeni. Veți observa că un ecran mai mare oferă o claritate mai bună deoarece veți surprinde mai ușor toate detaliile.laptopurile sunt mici și ecranul e pe măsură, iar de cele mai multe ori ecranul e de ajuns, pentru că și așa îl priviți de la o distanță mică.

Consider că memoria RAM e de ajuns, spațiu de stocare e doar pentru aplicații, iar pentru alte tipuri de fișiere e nevoie de un mediu de stocare extern cu interfață USB ori alegeți să le stocați cu ajutorul unui serviciu online de stocare. Dar cel mai sigur e pe un hard disc extern și spațiul oferit e mai mult decât decent dacă discutăm de un buget modest.

Plusuri: are un design premium, foarte ușor, USB 3.0, WiFi ac, ecran HD și preț competitiv.
Minusuri: nu sunt.

Nu aș avea ce să-i reproșez, Asus X206HA-FD0068T e un laptop mic, elegant și bine dotat care nu prea are concurență. Cu alte cuvinte, nu sunt mulți producători care oferă astfel de laptopuri și la un preț atât de mic. Din clipul de mai jos se poate observa că e destul de portabil și că are porturi suficiente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu