≡ Meniu

Asus X302LJ-R4018D, laptop de 13 inci cu ecran FullHD

Asus X302LJ-R4018D face parte din noua generație de laptopuri și se poate observa că are o greutate destul de mică (pentru că nu are unitate DVD și e mic). La prima vedere nu oferă cine știe ce, dar ecranul e ceva mai detaliat decât restul. Această serie se adresează celor care au mai avut un laptop și vor ceva mai portabil și eficient. Optați pentru laptopuri de la producători experimentați deoarece fiabilitatea e ridicată și vin cu ce e mai bun de pe piață. Acesta e un model office cu capabilități multimedia, deci jocuri nu vor rula la detalii maxime.

Dacă acest model vi se pare că vă depășește bugetul, atunci alegeți unul cu ecran HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X302LJ-R4018D, laptop de 13 inci cu ecran FullHD

Procesorul său nu e cel mai bun dar pentru un laptop e de ajuns. Ținând cont că are o baterie de 2 celule, e bine să aibă o configurație cu consum redus. Are un Core i5-5200U cu tehnologie de economisire a energiei, iar placa video e HD 5500. Ecranul său e unul de tip FullHD și astfel puteți viziona conținut mai de calitate.

Oferă un spațiu de stocare mare dar nu asta contează, performanțele sunt ceva mai mari la acesta deoarece are un SSD incorporat de 24GB. Totul pornește mai rapid și aplicațiile aproape instant. Deci dacă alegeți un laptop doar cu HDD, acel HDD poate fi schimbat cu un SSD cu spațiu mare de stocare. Acest upgrade e valabil în multe cazuri doar că pentru unele configurații vechi nu prea are sens. Sistemul de operare e Free DOS deci e nevoie să instalați unul ulterior (poate fi și Windows 10).

Plusuri: arată foarte bine, poate reda jocuri noi, e ușor, SSHD și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Asus X302LJ-R4018D e o alegere foarte bună dacă vă interesează foarte mult portabilitatea. Din clipul de jos cred că vă puteți face o idee despre el și cam ce poate să facă. Oricum, nu e un laptop care să-l folosiți doar pentru jocuri și nu veți putea rula totul la maxim. Laptopurile de gaming sunt puțin mai scumpe și arată diferit (sunt mai mari și nu așa de portabile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu