≡ Meniu

ASUS X302UA-FN013D, laptop special cu Intel Skylake

ASUS X302UA-FN013D nu e un laptop Zenbook, ci unul de 13 inci din seria X. E de culoare albă precum modelele de la Sony și e un laptop special pentru oameni speciali.Dotările sunt de generație nouă, mai exact baterie Li-Polymer, SSD integrat și procesor i3 Skylake. Se adresează în principal celora interesați de un laptop cu portabilitate crescută și care să ofere performanțe bune în diverse sarcini.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop foarte asemănător unui ultrabook prin design și facilități. Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model, iar de la final se poate vedea mai bine cum arată modelele din seria X302 care nu trebuie confundată cu seria UX302.

ASUS X302UA-FN013D, laptop special cu Intel Skylake

Nu vine cu unitate optică, dar având port USB 3.0 o să poți instala ce sistem de operare dorești ori orice programe deoarece acest port e unul rapid.
Bateria e una cu două celule și nu ține prea mult, ci vreo 2-3 ore ori mai mult în funcție de cum folosiți laptopul. Împreună cu greutatea de doar 1,6 kilograme o să beneficiați de un laptop de calitate superioară cu o portabilitate decentă.
Pe partea de memorie acest model e unul care vine dotat cu 4 giga memorie RAM și cu un hard de 500 de giga (are și SSD de 24 GB).
Pentru procesarea diferitelor informații video acest model vine cu placă video integrată model Intel HD 520 care își ia memorie din memoria sistemului.

Pro achiziția acestui model ar fi că e complet alb, performanțele ok (procesorul i3 scoate 3508 puncte la benchmark), carcasa ușoară, disponibilitatea SSD-ului și ecranul care nu obosește ochii.
Din păcate nu vine cu wireless ac sau cu DDR4, dar lipsa acestora nu au un impact major.

Deci, dacă te interesează un laptop white atunci acest model ar fi recomandarea mea. În trecut doar cei de la Sony aveau așa ceva, însă mai noi și cei de la Asus au. După cum știți cei de la Sony nu mai fac laptopuri așa că brandul de față e cea mai bună soluție când vine vorba de laptopuri ieftin și bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu