≡ Meniu

Asus X302UA-FN014D, laptop mic cu Core i5

Asus X302UA-FN014D e o alegere foarte bună dacă vă interesează portabilitatea și nu vă doriți neapărat un ecran mare. Un laptop mai mic nu oferă o unitate DVD dar nici nu prea-i văd rostul. Un laptop e mult peste un desktop în special dacă sunteți o persoană care faceți deplasări și aveți nevoie de un gadget pentru uz office. De multe ori nici nu avem nevoie de performanțe prea mari deoarece unele aplicații nu cer foarte mult (sunt tot mai bine optimizate).

Dacă ar fi să optați pe un alt model care să-l folosiți doar acasă, cred că un laptop mai mare ar fi indicat. Ceva mai ușoară ar fi o tabletă cu Windows care poate costa pe jumătate sau la fel de mult dacă vreți să fie un laptop cu ecran touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X302UA-FN014D, laptop mic cu Core i5

Procesorul acestui model e mai nou decât la alte variante, deoarece e un Core i5 Skylake. Ecranul său e unul de tip HD care e de ajuns pentru că are o diagonală de 13.3 inci. Restul componentelor sunt destul de acceptabile – 4GB RAM, hard de 500GB, SSD de 24 GB. Bineînțeles, un SSD clasic mai mare în locul hardului ar fi mai bun (totul ar porni instant).

Placa video prezentă pe acesta e una integrată și e prezentă pe procesorul Intel. E dotat cu o baterie de 2 celule, porturi USB, VGA, HDMI, bluetooth, WiFi n, card reader și altele. Multe dintre acestea sunt prezente cam pe toate laptopurile. Sistemul de operare preinstalat nu e Windows 10 ci doar Free DOS, deci trebui ulterior instalat de pe un stick USB.

Plusuri: are SSD, bluetooth, greutate redusă, porturi USB numeroase, aspect plăcut.
Minusuri: nu sunt.

Asus X302UA-FN014D e mai scump decât un model de 15 inci deoarece pentru acesta e nevoie de o construcție mai compactă. Dar și așa diferența de preț nu e foarte mare că doar are un procesor destul de bun, iar SSD-ul face ca programele să pornească instant. Această serie e destul de interesantă și indiferent de componente, ea arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu