≡ Meniu

Asus X302UJ-R4007D, laptop cu Core i7 și placă video dedicată

Asus X302UJ-R4007D e un laptop multimedia compact și portabil, iar dacă nu vă place, se poate pentru unul de 15 inci care costă puțin mai mult. Un model simplu fără ecran 1080p poate fi mult mai ieftin dar imaginea e mai clară la acesta. Un laptop mic nu oferă unitate DVD sau tastatură numerică, dar mi se par destul de inutile (pentru a instala sistemul se poate folosi un stick USB 3.0 iar viteza e mult peste cea a unui DVD). Unele aplicații pot fi achiziționate de pe internet și nici nu prea mai e moda cu diskuri.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate laptopurile chiar și cele cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X302UJ-R4007D, laptop cu Core i7 și placă video dedicată

Procesorul acestui laptop e unul de tip U, adică are un consum mai redus decât restul, însă nu e unul oarecare – Core i7. Orice laptop multimedia cu ecran FullHD are nevoie de cel puțin un Core i5. Plusul de performanță poate fi util cândva în special dacă folosiți diverse aplicații. Multitaskingul e bun cu 8GB de RAM și nu e nevoie de mai mult (doar cele de gaming au nevoie de 16GB). Nu poate fi upgradat dar nici nu văd ce s-ar mai putea pune pe acesta pentru că și așa are un HDD mare și SSD de 24GB.

Placa video dedicată GeForce 920M e una destul de bună și e prezentă la multe alte laptopuri (chiar ieftine). Pe partea de comunicații are tehnologie WiFi n, bluetooth, LAN și altele. Laptopul are doar Free DOS de aceea e și mai ieftin, astfel instalarea o veți face voi. Greutatea unui laptop ține de dimensiunile ecranului (laptopului).

Plusuri: are o greutate redusă, ecran FullHD, tehnologie bluetooth, configurație puternică etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus X302UJ-R4007D e un laptop destul de bun pentru orice deoarece e performant și are multe dotări. Clipul de la final e cu un model similar dar care face parte din aceeași serie. Astfel, vă puteți face o idee despre el și cam cât de mare este comparativ cu un laptop clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu