≡ Meniu

Asus X302UV-FN012D, laptop alb cu ecran de 13 inci

Laptopul Asus X302UV-FN012D e ceva mai mic decât restul și această serie oferă variante cu configurații similare și culori diferite. Pe alb, laptopul iasă mai ușor în evidență dar și pe argintiu arăta bine (se poate vedea din poza de jos). Dotările sunt aceleași dacă discutăm de aceeași serie. Fiind atât de subțire, greutatea laptopului e de numai 1.59 kg, iar un laptop de 15 inci e de 2 kg. Putea fi și mai portabil dacă ar fi avut o carcasă metalică (aluminiu).

Cu cât un laptop e mai compact sau subțire, cu atât prețul e mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X302UV-FN012D, laptop alb cu ecran de 13 inci

Nu are un SSD mare dar rolul său e să îmbunătățească experiența deoarece performanțe le sunt mai bune decât la un laptop fără acel mediu de stocare. Componentele sale sunt destul de noi dar nu sunt chiar cele mai recente modele. Procesorul e din generația a 6-a și e cu tehnologie de economisire a energiei. Chiar dacă e mai mic, rezoluția e tot HD dar e loc de mai bine (mă refer la rezoluția FullHD). Un ecran mai mare dar și cu rezoluție superioară consumă mai multe resurse și nu cred că vreți să renunțați la o autonomie mare.

Chiar dacă unele laptopuri nu vin cu Windows 10, ele sunt mai accesibile și voi trebuie să-l instalați. Poate ați observat că nu are unitate optică, deci instalarea oricărui program dar și a sistemului se face doar prin intermediul portului USB 3.0 (pentru că viteza de transfer e de 10 ori mai mare). Alături de acest laptop puteți alege un router wireless WiFi ac, un mouse wireless și o memorie USB 3.0.

Plusuri: arată foarte bine, ușor de transportat, placă de rețea performantă, SSD, preț competitiv, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Asus X302UV-FN012D nu e genul de laptop pe care să încercați programe profesionale sau jocuri 3D recent apărute. În general, laptopurile sunt o soluție mai portabilă dar și compactă. Mulți utilizatori vor un birou cât mai curat fără prea multe cabluri prin jur. Bineînțeles, acasă mă gândesc că veți folosi încărcătorul său și poate chiar un sistem audio 2.1 pentru un plus de calitate audio.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu