Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X302UV-FN013D, laptop alternativă la ultrabook

ASUS X302UV-FN013D e un laptop alternativă la ultrabook-uri deoarece are performanțe peste medie și o portabilitate foarte bună (are o greutate de 1,3 kilograme).
Se adresează celora în căutarea unui laptop de mici dimensiuni, dar cu performanțe foarte bune.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care încărcat cu tehnologie de generație nouă. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model

ASUS X302UV-FN013D, laptop alternativă la ultrabook

Printre tehnologiile noi ar fi cea Skylake, Optimus mi SSD de tip MSATA. Procesorul i5 e unul Skylake și pe lângă performanțe crescute vine și cu un consum scăzut de energie. Nvidia Optimus reprezintă tehnologia din placa video, adică e vorba despre faptul că placa dedicată se activează doar în jocuri ori sarcini care au nevoie de puterea GPU-ului. Spre deosebire de alte laptopuri acesta are SSD pe MSATA adică e un SSD de câteva ori mai mic decât un SSD normal.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar Windows 10 poate fi instalat de pe un stick USB 3.0 (are 3 USB-uri, din care unul e 3 și două sunt 2).
Bateria e una cu două celule și poate să țină de la două ore în sus, în funcție de ce faceți cu PC-ul.
Ecranul e unul de 13 inci cu caracteristica anti-glare, iar acest lucru îl face bun și pentru segmentul business. Dacă o să mergeți cu el într-o locație cu multă lumină atunci o să vedeți că lumina nu se va reflecta pe suprafața ecranului, lucru care odihnește ochii.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are o greutate redusă, că vine cu i5 și că are SSD, dar și HDD.
Contra ar fi că nu are ecran 4K, mai mulți RAMi (și de preferat DDR3).

Deci, dacă ești interesat de un laptop care poate să intre cu ușurință într-un rucsac și care să fie o alternativă productivă la o tabletă atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat se poate vedea un scurt review al modelului X302.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu