≡ Meniu

Asus X451MAV-VX285B, laptop cu Celeron Quad Core

Asus X451MAV-VX285B e unul din multele laptopuri ieftine dar nu prea mai sunt modele cu ecran de 14 inci. Doar ultrabookurile au ecrane mici însă sunt mai scumpe deoarece aduc o carcasă mai ușoară și componente mai performante. Un astfel de laptop poate fi o alegere bună deoarece are Windows 8.1 și deci nu mai trebuie să instalați voi ulterior. Era mai dificil de instalat deoarece aveați nevoie de un stick USB 3.0 și nu se putea face de pe DVD pentru că nu are unitate DVD.

Alternativele sunt laptopurile uzuale de 15 inci cu imagine HD și configurație cu Intel Haswell. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X451MAV-VX285B, laptop cu Celeron Quad Core

Acest laptop are un procesor Intel Celeron Bay Trail M care e o soluție office decentă. Ecranul său de 14 inci poate fi satisfăcător ținând cont că nu e cu mult mai mic decât unul de 15 inci. Imaginea e la fel de detaliată în ambele cazuri. Ca și memorie RAM, are o plăcuță de 4GB care e dispusă pe un singur slot. Hardul său e unul de 500 GB care e același ca și la restul laptopurilor.

Intel HD Graphics e placa video integrată și nici nu veți găsi laptopuri așa de mici cu placă video mutl mai bună. Poate reda filme până la calitate 720p, dar nici nu are sens mai mult deoarece are ecran 768p. Ca și dotări are: bluetooth, WiFi, LAN, USB 3.0, VGA, difuzoare, cameră web VGA și altele. Dotările sale sunt în funcție de dimensiunile laptopului dar și în funcție de preț. Cu alte cuvinte, un laptop mai mare aduce dotări mai bune. Ținând cont de configurație, o baterie de 3 celule poate oferi destulă autonomie.

Plusuri: are un procesor cu patru nuclee, Windows 8.1 preinstalat, greutate redusă, tehnologie bluetooth, arată bine și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt ținând cont de preț.

Asus X451MAV-VX285B e un laptop destul de bun pentru cei care nu folosesc cine știe ce aplicații ori nu se joacă jocuri. Jos e un clip cu prezentarea variantei pe alb, iar diferențele sunt aproape insesizabile. Finisajele sunt relativ același iar configurația nu poate diferi cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu