≡ Meniu

Asus X451MAV-VX289B, laptop Intel Pentium și cu Windows 8

Laptopul Asus X451MAV-VX289B e unul dintre puținele laptopuri de 14 inci. Un laptop pe negru e destul de elegant și prefer cele cu finisaj mat decât cele lucioase, deoarece se întrețin mai ușor și nu se văd amprentele. Interfața sistemului de operare e plăcută și nu vă recomand alt sistem de operare cât timp nu există drivere pentru altul. E suficient să puneți un antivirus pe acesta și toate aplicațiile necesare. Nu prea văd de ce l-ați schimba cu altul iar sistemele mai vechi reduc din performanțele configurației.

Dacă acest laptop nu vi se pare suficient de bun, alegeți unul cu Intel Haswell sau IvyBridge. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X451MAV-VX289B, laptop Intel Pentium și cu Windows 8

Configurația sa e una cu Pentium N3530 de 2160 MHz iar placa video e cea Intel HD. Are un ecran de 14 inci iar imaginea e una HDși așa e la mai toate laptopurile acestei serii. Restul componentelor sunt următoarele: hard disk de 500GB și 4GB RAM.

Ca și dotări are: WiFi, bluetooth, slot SD, HDMI, USB 3.0, USB 2.0 și VGA. Nu are unitate optică dar poate fi folosită una externă dacă se dorește. Totuși, nu mi se pare o dotare prea utilă mai degrabă folosiți un stick USB pentru instalarea unor aplicații ori pentru a stoca diverse. Mai există și servicii online de stocare dar și instalarea aplicațiilor se poate face de pe web.

Autonomia unui astfel de laptop e undeva la 3-4 ore și depinde de setări. Sistemul de operare Windows 8.1 e obligatoriu pentru laptopurile noi și e bine să fie o versiune pe 64 de biți pentru laptopurile cu cel puțin 4GB de RAM. Cele pe 32 de biți limitează memoria la mai puțin și performanțele sunt inferioare.

Plusuri: are o greutate de numai 1.9 kilograme, autonomie bună, procesor Intel Pentium Quad Core etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X451MAV-VX289B e o variantă dar mai există una și cu Celeron, dar diferențe de preț și performanță sunt mici. Dotările sale sunt relativ aceleași. Clipul de jos e cu un laptop pe alb decent care poate fi o alegere la fel de bună, totuși configurațiile sunt relativ aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu