≡ Meniu

Asus X451MAV-VX295B, laptop de 14 inci cu Windows 8.1

Asus X451MAV-VX295B face parte dintr-o serie ceva mai mică și care v-o recomand deoarece e portabilă, elegantă, fiabilă, dar și performantă. Chiar dacă nu are un procesor foarte performant, comparativ cu un procesor Celeron de 2 ani, acesta e mult superior. Mai există variantele cu Intel Pentium care pot fi luate în considerare sau cu 4GB de RAM. Depinde de ce aveți nevoie și de cât sunteți dispuși să dați pe un laptop.

Alternative sunt destule, chiar și tabletele cu Windows pot fi luate în considerare și mă refer la cele de la branduri cunoscute. Nu vă recomand cele foarte ieftine deoarece fiabilitatea e îndoielnică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X451MAV-VX295B, laptop de 14 inci cu Windows 8.1

Configurația sa e una cu procesor Intel Celeron N2840 de 2.1 GHz, iar placa video integrată e Intel HD Graphics. Deci performanțele sale sunt modice și sunt ideale pentru uz office. Ecranul e similar cu unul de 15 inci, adică imaginea de 14 inci e tot de 1366 cu 768 pixeli iar iluminarea e LED.

Cu 2 GB de RAM aveți destul și pentru programe deoarece sistemul consumă cam 1 GB (depinde de ce programe mai instalați suplimentar). Se pot stoca destule filme ținând cont că acel hard disk e de 500GB. Nu are unitate DVD sau tastatură numerică, deci e precum unele ultrabookuri ori mini laptopuri. Sunt două dotări care nu cred că vor fi de folos prea mult, de aceea pe viitor cred că vor fi eliminate de la mai toate modelele.

Dotările sale sunt diversificate și țin de dimensiunile gadgetului, deci nu vă puteți aștepta la prea multe. Are porturile USB standard, bluetooth, cameră web, WiFi, HDMI etc. Greutatea sa e de numai 1.9 kilograme și cam la toate e așa, iar unele e de 2kg, dar diferențe nu e așa evidentă.

Plusuri: preț bun având în vedere că are și Windows preinstalat, ecran HD, finisaje plăcute, fiabilitate și hard generos.
Minusuri: doar 2GB de RAM.

Asus X451MAV-VX295B arată excelent pe orice culoare, însă clipul de jos e cu o variantă puțin mai diferită dar cam tot așa arată. E nevoie de mai multă memorie RAM dacă lucrați cu aplicații care cer mai mult, în rest, nu e nevoie de acel plus de performanță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu