≡ Meniu

Asus X451MAV-VX296B, laptop cu Windows și Celeron

Modelul Asus X451MAV-VX296B se adresează celora care vor un laptop simplu pentru filme și stat pe net. Nu l-aș fi recomandat dacă ar fi avut doar 2GB de RAM, dar cu 4 la bord treaba stă altfel. Faptul că vine cu Windows 8.1 e foarte bine deoarece în acest fel nu vă mai pierdeți timpul cu instalarea sistemului de operare, laptopul neavând unitate optică.
E numai bun pentru cei interesați de un laptop pentru facultate cu care să intre pe net și cu care să facă referate.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat bun care beneficiază de porturi moderne, de mulți RAMi și un hard de 500 de giga.

Asus X451MAV-VX296B, laptop cu Windows și Celeron

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un procesor dual core Celeron N2840 cu cip grafic Intel HD și cu cei 4GB memorie RAM. Hardul e unul încăpător, dar e cam mult pentru cât o să aveți nevoie. În ziua de azi majoritatea hardurilor sunt de 500, dar nu cred că o să folosești mai mult de 200 din el.
Întrucât nu vine cu unitate optică eu zic că e numai bine că vine cu sistem de operare Win 8.1. Multora poate că nu le place acest Windows, dar eu m-am obișnuit cu el și nu aș mai trece înapoi la 7.
Bateria nu o să țină prea mult deoarece e una cu 3 celule. O să țină vreo 2 ore, dar asta depinde și pentru ce o să folosiți laptopul.

Plusurile unui astfel de laptop ar fi prețul foarte mic, că vine cu OS, fiabilitatea și raportul dintre calitate și preț care e ok.
Nu ar fi stricat dacă procesorul ar fi fost un Celeron quad core.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei care nu joacă jocuri de ultimă generație. O să vezi că o să poți naviga pe net în voie cu el, iar filmele HD se vor vedea bine. Evident că jocurile de pe Facebook vor rula bine.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest model, dar încă nu am găsit unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu