≡ Meniu

Asus X451MAV-VX297D, laptop sub 800 lei

Asus X451MAV-VX297D e un laptop cu procesor Celeron dual core și cu memorie RAM de 2GB. Vine ca o alternativă fără sistem de operare la X451MAV-VX295B, iar dacă vreți ceva pentru sarcini office atunci acest model de laptop e perfect.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Costul e așa de mic deoarece nu are sistem, memoria RAM e de doar 2GB, iar procesorul e ceva ma islab decât un Pentium Sandy Bridge.

Asus X451MAV-VX297D, laptop sub 800 lei

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul de 14 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli. Deoarece nu are nici unitate optică o să vă fie cam greu să instalați OS-ul, în caz în care nu știți să-l instalați decât de pe DVD. Eu vă recomand să-l instalați de pe USB deoarece astfel procesul de instalare o să țină mai puțin.
Portabilitatea e una bună deoarece are o greutate de circa 1,9kg, iar bateria cu 3 celule ține vreo 2-3 ore.
Filmele HD se vor vedea bine pe acest notebook PC, dar să nu faceți multitasking – să porniți mai multe programe în același timp, deoarece cei 2GB RAM nu vă vor permite acest lucru.
Ar fi fost interesant să aibă wireless ac, dar viteze mai mari de 100 Mbits nu cred că o să prindeți pe configurația lui.

Avantajele achiziționării unui laptop ca acesta ar fi prețul mic, că arată bine, fiabilitatea (vă asigur că laptopurile celor de la Asus sunt foarte sigure și rezistente, indiferent cât ar costa) și disponibilitatea mai multor porturi. Ecranul e foarte clar, iar fiind de tip anti glare nu o să vă obosească ochii.
Dezavantaje sunt, mai exact că are puțini RAMi și că procesorul e cam slăbuț.

Deci, dacă-ți trebuie un laptop cu care să te documentezi de pe net atunci acesta ar fi de ajuns, dar să nu te aștepți la performanțe din partea lui deoarece e făcut așa încât să coste cât mai puțin.
Pentru a-ți face o părere aproximativă despre cum se prezintă vizual am pus alături un clip, dar cu mențiunea că în el e modelul alb.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Zicu

  Eu zic ca e suficient chiar daca are doar 2GB de RAM. Multi dintre cei care utilizeaza un laptop nu au nevoie de performante superioare.
  Pentru mine un astfel de laptop nu ar fi suficient deoarece eu acum am un i3 cu 4GB RAM.

 • necro

  Configuratia e una la nivelul anului 2011. Eu zic ca e bun numai pentru persoane care stau pe Facebook si care nu fac mare lucru cu el.

 • Bircov

  Sa codezi, sa scrii… pt. astea e suficient, iar aceste activitati sunt departe de a „nu face mare lucru”.

Lasă un comentariu