≡ Meniu

Asus X453MA-BING-WX160B, laptop de 14 inci

Asus X453MA-BING-WX160B e un alt laptop cu Windows 8.1 preinstalat și configurație cu Intel Bay Trail M. Designul poate diferi și mă refer strict la culoare. Există diverse combinații dar pe negru și alb, mi se par cele mai bune alegeri. E destul de portabil și s-ar putea să nu vedeți mari diferențe între acesta și unul de 15 inci. Unele dotări lipsesc dar și așa mi se pare inutile deoarece aveți tehnologii wireless și acces la internet (dacă aveți un abonament+router wireless).

Alternativele sunt destul de multe dar nu toate sunt la fel de accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X453MA-BING-WX160B, laptop de 14 inci

Ecranul de 14 inci e unul cu imagine de 1366 cu 768 pixeli, iluminarea e una LED. Procesorul nu e foarte cunoscut dar e prezent doar pe laptopurile ieftine. E vorba de un Intel Celeron N2830 care e destul de bun chiar dacă e un Celeron. Placa video e una destul de simplă, adică e Intel HD Graphics.

O configurație office nu are componente foarte performante, dar puteți pune, de exemplu, ceva mai multă memorie RAM deoarece are doar 2GB. Suportă maxim 8GB dar nu cred că veți folosi mai mult de 4GB. Spațiul de stocare e de 500GB dar e unul obișnuit (cu centrifugare de 5400 RPM). Placa video e cea Intel din procesor deci performanțele sale sunt limitate. Pentru a juca jocuri 3D noi, e nevoie de o placă video mult mai scumpă și laptopul nu poate fi unul ieftin.

Porturile sale sunt următoarele: USB 3.0, USB 2.0, HDMI, VGA și audio. Dotările sale sunt multe: port LAN, bluetooth, WiFi, cameră web, tehnologie audio destule de bună și altele. Bateria sa e una cu 2 celule, dar autonomia de lucru e destul de bună. E nevoie de de Windows 8.1 pe 64 de biți deoarece e mai rapid decât cel pe 32 de biți.

Plusuri: are doar 2 kilograme, Windows 8.1 64 de biți, USB 3.0, bluetooth, hard disk de 500GB, fiabilitate și portabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X453MA-BING-WX160B face parte dintr-o serie nouă și care se adresează celor cu un buget mic. Există diverse variante, dar cu Intel Pentium e ceva mai bună pentru cei care vor ceva mai scump, dar nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu