≡ Meniu

Asus X453MA-WX064D, laptop la 799 lei

Asus X453MA-WX064D e un laptop pentru cei interesați de ceva similar unui netbook, dar cu tehnologie de azi. Mai exact are procesor Celeron dual core model N2830, 2GB de RAM și hard de 500. Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză va trebui să vă orientați spre instalrea sistemului de pe un stick ori de pe o unitate externă.
Laptopul acesta de 14 inci e pentru intrat pe net și ascultat muzică, dacă vreți să faceți mai multe atunci vă vor sta în cale cei doar 2GB memorie RAM. De aceea, dacă vreți ceva cu 4GB memorie RAM și cu Windows v-aș recomanda Asus X553MA-SX454B.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS-X453MA-WX064D

Pe partea de specificații se recomandă cu procesorul dual core Celeron n2830, cu placa video Intel HD și cu hardul încăpător de 500 de giga. Ecranul acestui model e unul de 14 inci, iar rezoluția e de 1366×768 pixeli.
Nu vine cu unitate optică, dar puteți conecta una externă la el, iar dacă vreți să instalați Windows 8.1 pe el atunci acest lucru se poate realiza prin intermediul unității externe ori prin intermediul unui stick USB 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul, că e fiabil și că vine de la Asus.
Contra ar fi procesorul slab (dacă avea varianta quad core atunci era mult mai bun) și că are doar 2GB de RAM.

Laptopul acesta e perfect pentru un copil ori pentru cei care nu fac mare lucru pe PC, adică stau pe net ori se uită la filme.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Lulu

    Pretul e excelent si nu am ce sa comentez legat de el, dar nu inteleg de ce nu pun o placuta de 4GB Ram. Diferenta de pret ar fi de maxima 50 Ron in plus.
    Sunt persoane care nu au nevoie de mai mult de atat dar eu zic ca Asus putea sa investeasca mai mult in acest model.

Lasă un comentariu