≡ Meniu

Asus X540LA-XX002D, laptop de 1.9 kg și Free DOS

Asus X540LA-XX002D face parte din noua serie de laptopuri X540 care oferă soluții office dar și multimedia (cu placă video dedicată). Pentru gameri, e nevoie de componente ceva mai scumpe. Îmi place finisajul periat din jurul tastaturii e destul de plăcut împreună cu tastatura neagră. Sunt suficiente motive pentru a alege acest model și nu unul de la un alt brand. E unul dintre cele mai ușoare laptopuri de 15 inci de pe piață și poate fi luat la locul de muncă ori chiar la școală.

Dacă vi se pare cam scump, atunci ar trebui să optați pentru o tabletă deoarece un laptop mai ieftin oferă un procesor mult inferior. Consider că un laptop trebuie să aibă cel puțin un Core i3 ca procesor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX002D, laptop de 1.9 kg și Free DOS

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-4005U care evident face parte din a 4-a generație – Haswell. Are un ecran de 15 inci cu imagine destul de detaliată. Pe un laptop puteți viziona filme însă nu e ca și cum ați viziona pe un televizor. Un televizor oferă un ecran cu caracteristici și tehnologii mai bune.

Acesta suportă până la 8GB RAM dar și așa nu cred că veți folosi mai mult de 3GB (restul e pentru sistem). Hard diskul său e destul de clasic și nu prea oferă nimic special. Nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția către unul mai mare, ci mai degrabă un SSD ar fi un bun upgrade. Are ca și dotări următoarele: USB 2.0, USB 3.0, unitate optică, WiFi n, bluetooth și altele. Observ că față de vechile modele .

Plusuri: greutate redusă, preț foarte bun, bateria oferă o autonomie decentă, USB 3.0.
Minusuri: nimic.

Asus X540LA-XX002D chiar dacă nu oferă Windows 10 preinstalat, puteți să-l puneți ulterior cu un DVD sau un stick USB 3.0. Deci se poate instala în două modalități. Deci dacă ar fi să alegeți un laptop fără DVD, se poate instala orice pe el chiar și de pe web dacă are sistemul deja pe el. Clipul de jos e cu un alt laptop dacă care arată la fel (culoare e diferită, dar finisajele sunt aceleași).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu