≡ Meniu

Asus X540LA-XX004T, laptop cu configurație office și Windows 10

Asus X540LA-XX004T e o variantă destul de bună pentru a lucra la birou și nu cred că e nevoie de performanțe mai mari. În general, doar laptopurile de gaming au nevoie de Core i5 și Core i7, dar există și excepții (laptopurile cu ecran mai bun necesită și componente mai bune). Un plus de performanță e întotdeauna bine-venit deoarece vor fi situații în care aveți nevoie de mai mult. Chiar dacă unele programe nu au cerințe hardware ridicate, e recomandat să aveți ceva mai multe resurse rămase.

Dacă un laptop ca și acesta nu vă e pe plac, poate cel cu placă video dedicată e mai atractiv (poate vreți să încercați și niște jocuri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX004T, laptop cu configurație office și Windows 10

Procesorul său e destul de important și e un Core i3 model 4005U, deci consumă destul de puțin. Ecranul unui laptop nu poate fi la fel de mare ca cel al unui monitor, însă se poate conecta un monitor la un laptop deoarece are HDMI (acest cablu nu e inclus și poate fi luat la un preț destul de mic). Pentru a viziona un conținut media mai de calitate alături de cineva, laptopul poate deveni un player portabil care trebuie ținut conectat la o priză.

Porturile sale sunt destul de multe și diversificate pentru a putea conecta periferice și nu numai. Sistemul de operare e unul nou și e pe 64 de biți – Windows 10 Home. Sunt laptopuri care nu-l au iar ulterior trebuie să-l instalați, de aceea un laptop cu Windows gata instalat pare mai atractiv (puteți lucra pe el imediat). Alături de acesta aș recomanda un router wireless WiFi ac și un mouse wireless.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, greutate scăzută, performanțe decente, fiabilitate etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LA-XX004T face parte din cea mai nouă serie de laptopuri de la acest brand și impresionează mai la toate capitolele. Fiind un laptop ieftin nu poate avea multe dotări, dar poate impresiona prin alte caracteristici. Toate laptopurile acestei serii arată la fel și au aceleași dotări, singura diferență o fac componentele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu