Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LA-XX037D, laptop elegant cu finisaj argintiu

Laptopul Asus X540LA-XX037D nu e singurul model cu aceste componente hardware dar poate vă place foarte mult combinația de culori. Sunt puțini producători care oferă modele ca și acesta ori chiar mai bune. Depinde și ce căutați, puteți lua un laptop mai bine dotat în acest buget dar cu componentele mai slabe. Dotări mai bune pot fi următoarele: un ecran FullHD, WiFi ac, SSD, hard de 1TB etc. O placă video dedicată nu va afect prea mult prețul unui laptop dar poate că nici nu aveți nevoie de ea.

Dacă un desktop nu pare la fel de atractiv, atunci nu văd de ce nu ați alege pentru modelul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX037D, laptop elegant cu finisaj argintiu

Componentele sale sunt destul de bune chiar dacă nu sunt la cea mai nouă generație. La acest capitol nu excelează dar pot spune că în acest buget rar mai găsiți un Core i3 cu 4GB, hard generos și placă video satisfăcătoare. Ecranul e cel care-l știm deja de la generațiile precedente și nu poți cere mai mult în acest buget și oricum nu e vorba de un ecran mare.

Greutatea acestui laptop e de numai 1.9 kg și nu sunt multe laptopuri cu greutate sub 2kg, majoritatea sunt de 2.3-2.4 kg. E foarte important ca laptopul să fie portabil dar și compact că doar optați pentru mobilitatea sa. Din poza de sus se vede că nu e în totalitate pe argintiu, ci tastatura e neagră pentru a ieși mai bine în evidență, dar și rama ecranului e tot neagră. Culoarea nu joacă un rol foarte important, mulți dintre voi alegeți un laptop ca acesta pentru ce configurație oferă.

Plusuri: are greutate scăzută, design elegant, preț foarte bun, componente satisfăcătoare, fiabilitate etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LA-XX037D e unul dintre multele modele disponibile de la  acest brand și din seria X540. Noua generație e ceva mai performantă decât cea precedentă și mă refer la un buget similar. Prezentarea de jos e una generală adică e cu un model similar iar unele componente pot să difere (în special procesorul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu