≡ Meniu

Asus X540LA-XX101D, laptop roșu cu Core i3

Laptopul Asus X540LA-XX101D e una dintre cele mai accesibile variante de la acest brand dar și de pe piață. Dacă nu vă place culoarea, ai bine, există variante care fac parte din aceeași serie și care costă la fel de mult. Culoare nu prea joacă un rol foarte important, ci e mai importantă configurația sa (performanțele). Până la urmă dorește să înlocuiască un desktop.

Multe laptopuri accesibile oferă procesor Core i3, care e mult peste un Celeron la capitolul performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX101D, laptop roșu cu Core i3

Procesorul său Core i3 e prezent pe multe laptopuri deoarece nu e chiar așa de nou. E vorba de seria Haswell care vine cu placă video HD Graphics 4400. Fiecare generație oferă o altă variantă de placă video. Ecranul de 15 inci nu ceva mai special decât restul dar tot e de apreciat pentru imagine HD și iluminare LED.

Capacitatea de stocare nu e foarte mare la acest laptop și e oferită de un hard disk decent. Se poate pune până la 8GB de RAM prin înlocuirea memoriei deja instalate de 4GB. Tehnologiile de comunicații sunt cele standard și aș fi apreciat dacă ar fi avut WiFi ac, dar și cu WiFi n veți avea o viteză bună pe wireless dacă routerul e performant (Dual Band cu WiFi ac). Bateria de 3 celule oferă o autonomie satisfăcătoare însă pentru cei care or mai mult, le recomand să țină folosească cablul de alimentare conectat la priză sau un laptop mai mic. Laptopurile mici au componente mai puțin performante și care nu consumă multe resurse.

Plusuri: are greutate redusă, componente decente, design plăcut, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Laptopul Asus X540LA-XX101D e una dintre cele mai bune variante de pe piață în acest buget și ar fi fost interesant dacă ar fi avut și ecran FullHD. Bineînțeles, nu putem avea prea multe așteptări la un buget așa de mic și nici seriile mai scumpe nu sunt mai bune la acest capitol. În general, doar laptopurile premium oferă dotări mai bune și nu oricine și le permite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu