≡ Meniu

Asus X540LA-XX102D, laptop cu finisaj alb și configurație office

Laptopul Asus X540LA-XX102D e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face și nu toate sunt pe alb ca și cel de jos. Oricum, nu cred că veți alegere laptopul doar pentru că e pe acea culoare. Componentele mi se par suficient de performante și chiar dacă nu fac parte din cea mai nouă generație. Nu e nevoie de  cel mai nou procesor Intel, un Intel Haswell e o alegere inteligentă deoarece are o placă video HD 4400 și consumă puțin. Pentru uz office, nu e nevoie de un Core i5 doar că diferența de performanță e cam mare între un Core i5 și un Core i3.

Nu poate fi chiar foarte ieftin deoarece nu are cel mai ieftin procesor de pe piață, dar și construcția sa e una interesantă deoarece laptopul are doar 1.9 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX102D, laptop cu finisaj alb și configurație office

Componentele acestui laptop sunt destul de interesante și e evident că nu se adresează celor pasionați de jocuri. Pentru a fi un laptop de gaming, e nevoie de un procesor mult mai avansat iar consumul e mai mare. Chiar dacă laptopul are 4GB, iar voi vă doriți mai mult, se poate pune 8GB în locul plăcuței deja instalate. Unele componente hardware pot fi schimbate dar asta depinde și de construcția laptopului. La acesta se observă că nu are multe sloturi pentru memorie RAM dar nici nu e nevoie de mai mult. O îmbunătățire care o puteți face ar fi un SSD în locul hardului.

Porturile acestui laptop sunt destul de numeroase dar și diversificate pentru a putea conecta cam orice periferic. Chiar dacă nu are Windows 10 preinstalat, o puteți face ulterior de pe un disk sau de pe un stick USB 3.0 (e mult mai rapid).

Plusuri: are design elegant, porturi USB 2.0 și 3.0, Core i3 Haswell, greutate redusă, fiabilitate etc.
Minusuri: nu sunt.

Nu sunt multe laptopuri ca Asus X540LA-XX102D și mă refer strict la concurență, iar dacă nu vă place configurația, atunci trebuie să alegeți altă serie. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre întreaga serie dar sunt și alte serii care arată identic cu cea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu