≡ Meniu

Asus X540LA-XX103D, laptop de culoarea albastră

Asus X540LA-XX103D e unul dintre multele laptopuri oferite de acest brand și pare să fie unul de succes. Eu aș alege pe argintiu pentru că e o culoare care se asortează cu orice, dar și acest albastru e interesant deoarece nu e o nuanță prea vie. Laptopurile colorate sunt la modă și e nevoie de ele pentru că un brand foarte important s-a retras de pe piață – Sony. Doar că, nu oricine își permitea un laptop ca acela, mai degrabă ar alege unul ca și cel de jos care costă mult mai puțin.

Dacă nu vă este pe plac pentru că nu are placă video dedicată, atunci pentru un buget ceva mai mare se poate alege un astfel de laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX103D, laptop de culoarea albastră

Are Intel Core i3-4005U cu placă video HD Graphics 4400 și aceasta depinde de generația procesorului. Ca și restul laptopurilor, acesta are o memorie RAM satisfăcătoare dar poate fi upgradată. Ecranul de 15 inci al acestui laptop e același model ca și pe majoritatea laptopurilor. Probabil ca generațiile următoare prezintă o rezoluție mai bună dar și așa e vorba de un ecran modest și pentru uz multimedia (redare de filme), mai bine folosiți un televizor sau monitor. Chiar dacă nu are multe porturi, unele periferice pot fi conectate prin bluetooth adică fără cablu. Cu siguranță, veți alege un mouse și un router wireless pentru acest laptop, doar că routerul wireless ar trebui să aibă WiFi ac pentru o viteză de transfer ceva mai bună pe wireless.

Greutatea acestui laptop e destul de mică comparativ cu majoritatea laptopurilor de pe piață. Autonomia unui laptop e mare dacă nu activați tehnologii wireless, alegeți o luminozitate mică pentru ecran și nu vă folosiți prea mult de placa video.

Plusuri: disponibil pe multe culori, greutate redusă, preț atractiv, fiabilitate, dotări corespunzătoare.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Asus X540LA-XX103D are o greutate redusă vine cu cele mai utilizate dotări și pot spune că poate să înlocuiască actualul laptop ori desktop. Laptopurile mai noi sunt tot mai performante și diferența între un desktop și un laptop e destul de mică, iar laptopul oferă avantaje numeroase.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu