≡ Meniu

Asus X540LA-XX265D, laptop office de 1,9 Kg

Un laptop office e ASUS X540LA-XX265D, iar procesorul i3-5005U are performanțe decente întrucât scoate undeva la 2898 puncte la benchmark. Acest procesor are și cip grafi integrat model HD 5500 de la Intel.
Un notebook PC precum acesta se adresează celora interesați de o sculă cu care să se uite la filme, să intre pe net ori să asculte muzică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și are performanțe superioare în diferite sarcini office.

Asus X540LA-XX265D, laptop office de 1,9 Kg

Procesorul e un i3 cu două nuclee, iar acesta e susținut de 4 giga memorie RAM DDR3. Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model e dotat cu hard de 500 de giga.
Se pot adăuga RAMi până la maxim 8 giga, iar un alt upgrade interesant ar fi un SSD.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×78 pixeli și cu caracteristica glare. Ar fi fost interesant un ecran anti-glare de tip FHD (1920×1080), dar evident că ar fi crescut prețul cu mult.
Portabilitatea laptopului e una peste medie deoarece bateria ține de la 2-3 ore în sus, iar greutatea e scăzută (de 1,9 kilograme).
E un dispozitiv dotat cu unitate optică pentru a facilita o instalare ușoară a sistemului de operare ori a programelor. Prezența unității DVD e ca o sabie cu două tăișuri deoarece ne ajută la instalarea diferitelor programe, dar în schimb adaugă puțină greutate. Adevărul e că multe programe pot fi instalate de pe memorii USB, iar altele pot fi descărcate de pe net.

Principalele facilități care te-ar face să-l cumperi ar fi costul de achiziție mic, că are un aspect plăcut, tastatura ușor de folosit, că are o greutate scăzută, prezența USB C și că are HDMI.
Există și lucruri care nu-mi plac, mai exact că nu are placă de rețea Gigabit și că placa video nu e una cu memorie dedicată.

De final, dacă vrei un PC cu dimensiuni reduse pentru acasă ori la birou atunci acesta ar fi recomandarea mea. Chiar dacă procesorul e unul Broadwell pot spune că se va descurca de minune în orice sarcină office.
Vor merge inclusiv jocurile nu prea complexe precum cele browser based, probabil inclusiv Contract Wars.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu