Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LA-XX265T, laptop office cu Windows 10

Laptopul Asus X540LA-XX265T e o variantă fără placă video dedicată, dar are una foarte bună deoarece funcționează împreună cu procesorul – HD Graphics 5500. Atât din poza de jos cât și din clipul de la final vă puteți face o idee despre el dar și întreaga serie. Culoarea e bine aleasă deoarece e una plăcută și e potrivește nu tastatura și rama ecranului (contrastul e unul interesant). Cred că nu ar fi fost la fel de elegant dacă ar fi fost disponibil într-o singură culoare.

În fiecare an, vedem laptopuri tot mai performante la prețuri tot mai atractive și parcă un desktop nu mai e o soluție. Deskotpurile se adresează doar celor care vor să facă viitoare upgrade-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LA-XX265T, laptop office cu Windows 10

Componentele sale sunt destul de bune: Core i3-5005U, memorie RAM de 4GB, hard disk de 500GB și placă video Intel. Chiar dacă laptopul are 4GB, pentru cei care doresc mai mult, se poate înlocui plăcuță instalată cu una de 8GB. Bineînțeles, acest upgrade nu e obligatoriu, ci doar dacă considerați că nu aveți suficient pentru anumite programe. Oricum, sistemul de operare nu are nevoie decât de 1GB RAM, iar restul de 3GB rămâne pentru aplicații.

Alături de acesta puteți lua pachetul Office, un mouse wireless, un router wireless cu WiFi ac și poate un cablu HDMI dacă vreți să-l folosi ca media player portabil pentru televizor sau un monitor mare. Poate că vă plac filmele și nu folosiți medii de stocare externe sau media playere, iar laptopul pare a fi singura sau cea mai ușoară soluție.

Plusuri: are un preț foarte bun, Windows 10 preinstalat, design elegant, greutate scăzută.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă vă plac jocurile, puteți lua o variantă mai accesibilă cu GeForce 920M, doar că nu are Windows 10 preinstalat. Asus X540LA-XX265T poate fi cea mai bună alegere pentru acasă, dar acest aspect diferă de la un utilizator la altul. Unii utilizatori vor procesoare mai avansate și chiar placă video performantă. Prezentare de jos e pentru cei care nu avut văzut noua serie X540 de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu