Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X540LA-XX813D, laptop cu SSD și USB C

ASUS X540LA-XX813D e un laptop din 2016 pentru cei interesați de un model office care să poată reda filme HD și Full HD. Comparativ cu alte modele acesta are procesor i3 și SSD, două lucruri care vor accelera foarte mult sarcinile care le faceți pe PC
Se adresează celora care vor un laptop pentru acasă sau la birou.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de generație nouă cu ecran de 15 inci, 4 giga RAM și un hard rapid și încăpător. Se poate vedea că e un model de culoare negră, iar la final am postat un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă.

ASUS X540LA-XX813D, laptop cu SSD și USB C

Ecranul e unul glare de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli. Consumul acestuia e unul minimal deoarece e dotat cu tehnologie LED.
Procesorul e un i3 model 5005U cu voltaj scăzut și cu un scor la benchmark de 2904 puncte. Acesta are cip grafic integrat care poate reda filme HD și vă va ajuta la jocuri nu prea complexe.
Memoria RAM e una cu voltaj scăzut tip DDR3L și se poate adăuga până la maxim 8 giga.
SSD-ul e unul de 128 de giga și eu zic că e mai mult decât suficient întrucât sistemul consumă 20 de giga, iar restul va rămâne pentru fișiere care vreți să le stocați. În cazul în care vreți mai mult spațiu există varianta achiziției unui hard extern precum și folosirea cloud-ului.
Dacă vreți să vedeți filme la calitate superioară atunci puteți să conectați un televizor la portul HDMI.

Pentru achiziția acestui model ar fi portabilitatea crescută (are o greutate de 1,9 kilograme), aspectul plăcut, costul de achiziție mic și disponibilitatea mai multor porturi.
Contra achiziției ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată.

Deci, dacă vrei un notebook PC nu prea scump, dar care să poată duce orice sarcină fără să dea semne de oboseală atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Pentru că nu are sistem preinstalat vă recomand Windows 10 întrucât va instala toate driverele automat și va fi foarte stabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu