≡ Meniu

Asus X540LJ-XX002T, laptop cu Windows 10 și Core i3 Haswell

Asus X540LJ-XX002T e cea mai bună alegere dacă vă gândiți la un model portabil dar care să nu aibă un ecran foarte mic. Din clipul de jos se poate vedea foarte bine cum arată acest laptop, dar și restul seriei. Nu înțeleg de ce nu sunt mia multe serii ca acesta, adică cu greutate redusă pentru a fi transportat mai ușor. Nu trebuie să optați pentru un laptop mic, e suficient să alegeți laptopul corect. Combinația de negru cu maro e plăcută, iar ecranul și tastatura iasă destul de ușor în evidență.

Alternativele sunt multe deoarece nu e un model chiar ieftin și mă refer doar la cele de la acest brand. Nu orice producător oferă soluții pentru orice buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX002T, laptop cu Windows 10 și Core i3 Haswell

Procesorul său e destul bun dar nu face parte dintr-o serie prea avansată deoarece e vorba de a 4-a generație – Haswell. Are o placă video integrată de la Intel, dar și una dedicată pentru conținut media. Ecranul său e destul de clasic și are o imagine HD cu iluminare LED. Memoria RAM instalată e de ajuns iar pentru cei mai pretențioși se mai poate pune încă 4GB pentru un joc. Unele aplicații nu cer multe resurse dar pentru a lucra mai bine sau pentru anumite jocuri, e nevoie de măcar 8GB RAM.

Are o carcasă destul de bine construită și datorită bateriei mai mici, laptopul are doar 1.9 kg. Nu văd de ce nu ați opta pentru un laptop ca și acesta, chiar dacă nu are un Skylake de la Intel, oferă exact ce aveți nevoie: putere de calcul, ecran mare, spațiu intern mare, multitasking, portabilitate.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, arată bine, tehnologie bluetooth, greutate redusă, componente noi.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX002T poate fi folosit pentru a juca anumite jocuri dar nu la detalii maxime dacă e vorba de un joc recent lansat. Deci, aș putea spune că nu e chiar ideal pentru gameri dar puteți juca jocuri din când în când la detalii medii. Bineînțeles, toate componentele sunt foarte importante pentru a obține performanțe cât mai mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu