≡ Meniu

Asus X540LJ-XX060D, laptop ușor cu placă video GeForce 920M

Asus X540LJ-XX060D poate fi un laptop destul de bun deoarece raportul dotări/preț e destul de satisfăcător. Această serie oferă destul de multe alternative, astfel că dacă nu vă place un model, veți găsi unul mai performant ori mai ieftin (depinde de preferințele fiecăruia). Poate înlocui un desktop dacă nu vă doriți un ecran foarte mare, dar se poate conecta unul cu un cablu video. Din poza de jos puteți observa că are un finisaj gri periat, dar la interior, rama ecranului dar și tastatura sunt pe negru. Există modele X540 chiar și pe maro dacă sunteți interesați de aspectul fizic și vreți ceva diferit.

Dacă acest laptop nu vă este pe plac din mai multe puncte de vedere, vă recomand o variantă dintr-o altă serie (de exemplu: X55x). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX060D, laptop ușor cu placă video GeForce 920M

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel Core i3-4005U, 4GB RAM, hard disk de 500GB și placă video GeForce 920M. Cu acestea, laptopul devine un model multimedia și astfel poate reda jocuri. Are un ecran destul de plăcut chiar dacă e clasic, adică imaginea e HD și tipul de iluminare e LED.

Chiar și cu o greutate de 1.9 kg, laptop are cele mai importante dotări: unitate optică, difuzoare stereo, microfon, cameră web, card reader etc. Porturile sale sunt cam aceleași ca la restul laptopurilor: HDMI, audio, LAN, USB 2.0, USB 3.0, VGA și mai câteva. Având în vedere că are o baterie de 3 celule, veți obține o autonomie decentă și e ceva mai mare în modul office. Chiar și componentele au un rol important în acest caz, deoarece un procesor de tip U poate oferi mai multă autonomie.

Plusuri: greutate scăzută, componente performante, porturi numeroase, tehnologie bluetooth și WiFi ac.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X540LJ-XX060D poate fi doar o alegere destul de accesibilă pentru mulți dintre voi ținând cont că aveți un buget mare, însă unii dintre voi poate vă doriți o variantă și mai bună. Am pus prezentarea jos pentru a vă face o idee despre această serie pentru a vedea mai bine cum arată în realitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu