≡ Meniu

Asus X540LJ-XX060T, laptop cu placă video dedicată

Asus X540LJ-XX060T e o alegere destul de ieftină dar și interesantă în același timp pentru cei care nu au un buget ridicat. Combinația de culori e destul de plăcută și la alte serii poate fi alte culori, la fel de interesante. Finisajul la acesta e pe gri dar există și pe maro, însă ambele alegeri sunt plăcute. Am pus poza de jos dar și un clip la final pentru a vă face o idee despre această serie (toate arată la fel indiferent de componente).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai multe configurații și de ce nu, un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX060T, laptop cu placă video dedicată

Componentele sale sunt destul de performante – procesor Core i3-4005U, memorie RAM 4GB, hard disk de 500 GB și placă video Intel HD. Ecranul acestui laptop e destul de clasic dar și plăcut în același timp deoarece se pot viziona filme HD la o calitate destul de bună (720p). Putea fi mai accesibil dacă nu ar fi avut acel sistem de operare, dar oricum era nevoie de el ulterior. Instalarea sau copierea de date se poate face de pe un disk sau de pe un stick USB 3.0.

Greutatea sa e sub medie și se datorează construcției sale – 1.9 kg, mi-aș fi dorit ca toți producătorii să ofere astfel de soluții. Placa video GeForce 920M nu ar putea reda jocuri la detalii foarte mari dacă discutăm de jocuri 3D recent lansate. Per total, e un model cu configurație multimedia care poate fi folosit ca unul oarecare. Deci cu cât e mai performant cu atât mai bine deoarece pe viitor unele programe pot cere mai multe resurse hardware.

Plusuri: are performanțe ridicate, greutate redusă, tehnologie bluetooth, un preț atractiv și un design plăcut.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX060T poate fi folosit în locul actualului desktop deoarece se poate pune același sistem de operare – Windows 10, are dotări similare și e portabil. laptopurile sunt multe mai compacte decât un PC, dar ecranul e destul de redus (aveți posibilitatea să conectați un monitor sau un televizor prin HDMI).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu