≡ Meniu

Asus X540LJ-XX078D, laptop roșu cu Core i3 Haswell

Asus X540LJ-XX078D e doar o variantă a seriei X540LJ, iar dacă vă place pe argintiu, alb sau maro, ei bine, sunt modele care cu componente similare la același preț. Ideea e că aceste variante sunt disponibile pentru o perioadă scurtă de timp. Componentele mi se par destul de bune pentru cât costă laptopul și nu cred că veți găsi ceva mai bun în acest buget. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită deoarece nu costă foarte mult și arată destul de bine.

Laptopurile sunt tot mai populare deoarece nu sunt foarte scumpe și veți găsi unul potrivit pentru bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX078D, laptop roșu cu Core i3 Haswell

Prețul mai redus se datorează faptului că are procesor din a 4-a generație, dar și pentru că laptopul are doar FreeDOS. E vorba de Core i3-4005U care e prezent pe destul de multe laptopuri și e mult peste un Celeron sau Pentium. Dacă ar fi să aleg un laptop bun pentru o perioadă îndelungată aș alege unul cu cel puțin Core i3. Viteza de procesoare e foarte importantă la un laptop deoarece dorește să înlocuiască un desktop care e upgradabil. La un laptop se poate pune sau schimba memoria RAM și chiar hard diskul (în unele cazuri se poate pune chiar un SSD).

Ținând cont că nu are Windows preinstalat, instalarea se poate face fie pe un stick USB fie de pe un disc, dar de pe stick merge mai rapid deoarece e USB 3.0. E destul de ușor pentru un laptop de 15 inci și nu orice brand oferă astfel de variante. Greutatea de 2.9 kg se datorează construcției laptopului, componentelor dar și bateriei de 3 celule.

Plusuri: finisaj pe roșu, are un număr destul de mare de porturi, configurație destul de interesantă, autonomie decentă, greutate redusă.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX078D e doar unul dintre multele laptopuri ale seriei X540, doar că acesta e pe o culoare mai deosebită – roșu. Am pus prezentarea de mai jos care e destul de relevantă pentru cei care vor să vadă această serie sau poate că nu vor neapărat pe culoarea roșie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu