≡ Meniu

Asus X540LJ-XX079D, laptop alb cu ecran de 15 inci

Asus X540LJ-XX079D e doar unul dintre multele variante disponibile pe piață și care e pe alb. Ținând cont de toate laptopurile disponibile pe piață, acesta are un raport dotări/preț foarte bun. Dacă nu vă place culoarea, această serie oferă alternative chiar și pe argintiu sau maro. Bineînțeles, sunt culori plăcute care nu sunt prezente decât în zona din jurul tastaturii și pe capacul laptopului. Sunt multe serii X dar aceasta e cea mai accesibilă și mă refer la cele de 15 inci. Nu văd de ce ați alege un laptop mai mic deoarece sunt laptopuri chiar de 1.9 kg de la acest brand cu mult dotări.

Alternativele sunt destul de multe deoarece în acest buget pot fi multe laptopuri cu procesoare Intel, însă nu toate sunt Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX079D, laptop alb cu ecran de 15 inci

E vorba de un Intel Core i3 cu tehnologie de economisire a energiei iar placa video e integrată, dar pentru jocuri are și una dedicată. Mă refer a cea GeForce 920M care e prezentă pe tot mai multe laptopuri. Restul configurației e decentă deoarece are destulă memorie RAM – 4GB, spațiu intern satisfăcător și altele. Dotările sunt un alt punct forte al acestui model, însă sunt prezente pe multe alte laptopuri. Dotări mai speciale veți găsi pe laptopurile premium, adică cel scumpe.

Se poate conecta orice periferic la acest laptop deoarece are porturi multe dar și diversificate. Puteți să vă folosiți mai mult de un stick USB 3.0 decât de unitatea optică, deoarece un stick e mult mai compact și viteza de transfer e foarte bună. Nu mai trebuie să transportați cu voi discuri, ci doar un stick care e foarte compact și spațios. Pentru un plus de eficiență, vă recomand un mouse pentru el.

Plusuri: are un preț atractiv, dotări destul de bune, greutate redusă, fiabilitate, aspect plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Un bun înlocuitor pentru un desktop acest Asus X540LJ-XX079D deoarece are componente satisfăcătoare, dotări suficient de multe și e fiabil. Prezentarea de mai jos e una generală și nu e cu același model care vi l-am prezentat mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu