Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LJ-XX170T, laptop cu finisaj maroniu deschis

Asus X540LJ-XX170T e mai ieftin decât varianta cu Core i7 Broadwell, însă nu cu mult deoarece cel de jos are și Windows 10 preinstalat. Oricine ar putea spune că e un laptop multimedia deoarece are placă video dedicată, însă unul din segmentul premium aduce câteva tehnologii interesante (tastatură iluminată, carcasă metalică, ecran Full HD). Degeaba v-aș recomanda un laptop foarte dotat, dacă nu sunteți dispuși să dați prea mult pe unul. Prețurile sunt justificate pentru laptopurile acestui brand, de aceea prefer pe acesta.

Ca și alternative, veți găsi laptopuri din serii ceva mai diferite sau poate chiar un model din aceeași serie doar cu un procesor diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX170T, laptop cu finisaj maroniu deschis

Nu e nevoie de un procesor din seria Skylake, deoarece Broadwell e o serie la fel de bună și care a fost lansată anul trecut. Important e să fie o serie mai nouă deoarece stă foarte bine la capitolul eficiență. Laptopurile nu pot fi upgradate după bunul plac, ci doar unele componente pot fi înlocuite ori se poate pune o memorie RAM suplimentară. De exemplu, se poate pune un SSD în locul hard diskului său de 1TB, adică renunțați la spațiu în favoarea performanței (totul pornește instant și nu va fi nevoie de componente foarte scumpe cum sunt cele de gaming).

Un număr cât mai mare de dotări e bine venit, dar nu toate vor fi utile, de exemplu, unitatea optică mi se pare inutilă deoarece puteți folosi un stick USB pentru a copia diverse fișiere. O greutate redusă se datorează construcției dar și unei baterii ceva mai mici. noile componente au un consum redus de energie, motiv pentru care autonomia e la fel de mare.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, porturi destul de multe, bluetooth (puteți folosi un mouse wireless), finisaj elegant, fiabilitate, greutate redusă.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX170T e o alegere destul de costisitoare în comparație cu majoritatea laptopurilor de pe piață. Cu alte cuvinte, o mare parte dintre laptopurile aflate pe piață sunt variante accesibile. Prezentarea de jos e pentru cei care vor să vadă cum arată în realitate un astfel de laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu