≡ Meniu

Asus X540LJ-XX171D, laptop de numai 1.9 kg

Laptopul Asus X540LJ-XX171D se adresează oricui deoarece mi se pare un model destul de echilibrat care poate să fie de folos în orice situație. Bineînțeles, nu va fi un laptop ideal pentru gaming sau uz business, dar pentru acasă mi se pare satisfăcător. Poate înlocui un desktop deoarece are destule dotări și performanțele sunt satisfăcătoare. Chiar și dacă ar fi fost un model cu ecran de 17 inci, diferența de dimensiune nu ar fi fost foarte mare. Dacă vă plac filmele și vreți să le vedeți alături de cineva, se poate conecta un monitor sau televizor la acesta.

Deci cu un cablu HDMI, laptopul vostru poate deveni un player media portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX171D, laptop de numai 1.9 kg

Cea mai importantă componentă e procesorul, motiv pentru care un procesor foarte bun poate afecta prețul unui laptop. Deci să nu vă mirați că un laptop cu Core i3 e mult mai ieftin, dar și generația de procesor e importantă. La acesta e un Core i7 Broadwell cu consum redus de energie și placa video e Intel HD Graphics 5500. Puteți pune până la 8GB RAM, dar și 4GB e de ajuns dacă nu veți încerca cine știe ce jocuri sau programe. Placa video dedicată are un consum redus de energie comparativ cu cele GTX care sunt special concepute pentru sarcini grele.

Ecranul său e același ca la întreaga seria X540 și mi se pare destul de plăcut deoarece imagine e clară. Dacă nu sunteți mulțumiți la filme, nu vă oprește nimeni să faceți cum v-am recomandat mai sus (un televizor cu HDMI).

Plusuri: arată foarte bine, autonomie satisfăcătoare, greutate scăzută, configurați multimedia, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Nu oricine dispune de un buget prea mare, iar Asus X540LJ-XX171D nu poate fi achiziționat chiar de oricine, de aceea există surse de finanțare alternative. Dacă nu credeți că aveți nevoie de un Core i7, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un laptop cu Core i5. Nu are sens să alegeți un laptop prea ieftin deoarece nu oferă nimici în plus față de laptopul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu