Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LJ-XX403D, laptop ieftin și performant

Laptopul Asus X540LJ-XX403D face parte dintr-o generație mai nouă de laptopuri și nu e nevoie de fiecare dată de cel mai nou procesor de pe piață. E vorba de generația a 5-a de la Intel și care vine cu placă video HD Graphics 5500. Pentru sarcini mai grele, laptopul are placa video GeForce 920M care e destul de populare pentru performanțele sale. Comparativ cu cele GTX, aceasta are un consum mai mic de resurse, deci autonomia de lucru e destul de generoasă sau nu e nevoie de o baterie mai mare de 3 celule.

Alternativele sunt destul de multe iar acesta are cel mai bun raport performanță/preț, chiar și culoarea e una plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX403D, laptop ieftin și performant

Procesorul Core i3 Broadwell e prezent și pe laptopurile office, adică care nu au placă video dedicată. Bineînțeles, v-aș recomanda laptopuri cât mai bune, însă nu toți suntem dispuși să dăm prea mulți bani pe un laptop. Ecranul său e prezent pe multe alte laptopuri adică e cel standard – 15.6 inci cu imagine de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM e una de 4 GB dar laptopul are un slot liber pentru un posibil upgrade (deci cea instalată e integrată). Spațiul de stocare putea fi mai mare ori poate că sunteți interesanți de performanță, adică de un SSD.

Chiar dacă are doar Free DOS, puteți pune cel mai bun sistem de operare, iar acesta poate fi Windows 10. Greutatea acestui laptop e foarte mică în comparație cu majoritatea laptopurilor de pe piață și, totuși, nu-i lipsește nici o dotare.

Plusuri: are greutate redusă, preț foarte bun, performanțe impresionante, eficiență, autonomie de lucru decentă.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX403D poate fi cea mai bună alegere dacă aveți un buget mic și vă doriți un laptop pentru o perioadă limitată. Dacă vă plac jocurile și nu sunteți un gamer înrăit, atunci poate vă puteți face o idee despre el din prezentarea de mai jos. Poate rula orice joc datorită configurației, dar nu la detalii maxime. Pentru ceva mai multe detalii, aveți nevoie de procesor Core i5/i7, 8GB RAM și de placă video GTX.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu