Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LJ-XX403T, laptop cu finisaj ciocolatiu

Laptopul Asus X540LJ-XX403T e una dintre cele mai noi variante de pe piață și care are un procesor Core i3. Ceva mai performant e un model din generația Core i5, iar cele Core i7 sunt ideale pentru gaming dar există și variante pentru modul office. Veți observa multe laptopuri cu procesoare Intel care au terminația U la final, ei bine, acelea sunt pentru uz office/multimedia. Nu vă puteți aștepta la prea multă performanță de la un model ca acesta deoarece sunt concepute să consume puțină energie (pentru o autonomie mare).

Alternative pot fi și laptopurile altui brand dar nu cred că există variante mai competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX403T, laptop cu finisaj ciocolatiu

Nu are chiar cel mai recent Core i3 deoarece e vorba de seria a 5-a, dar tot are o placă video modernă și tehnologii avansate. Doar laptopurile de gaming mult mai avansate necesită procesoare mult mai scumpe dar și memorie RAM DDR4. Chiar dacă poate părea puțină, memoria poate fi extinsă la 8GB, iar hardul poate fi înlocuit cu un SSD. Chiar dacă e spațios, la un buget așa de mic, laptopurile cu SSD le numeri pe degete. Cu un SSD, totul pornește aproape instant și cred că veți termina și lucru mult mai rapid fără nici un stres.

Nu am ce să-i reproșez la capitolul dotări dar e loc de mai bine, în special la tehnologia WiFi. E nevoie de WiFi ac dacă aveți un abonament scump la internet (cel puțin 200 Mbps) și vă folosiți doar de WiFi, dar și routerul wireless trebuie să fie compatibil. În acest caz, pe wireless viteza maximă e undeva la 100 Mbps dacă alegeți un router performant.

Plusuri: are Windows 10, greutate redusă, tehnologie bluetooth, fiabilitate, performanțe bune pentru cât costă.
Minusuri: nu sunt.

Nu sunt multe laptopuri precum Asus X540LJ-XX403T, dar în viitor vom vedea variante tot mai portabile și cu o greutate apropiată de cea a modelului de mai sus menționat. Oricum, greutatea sa e afectată și de componentele sale (există laptopuri și cu 2 harduri). Componentele de gaming necesită un sistem de răcire și ceva spațiu pentru aerisire.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu