Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LJ-XX548T, laptop cu Core i3 Broadwell

Laptopul Asus X540LJ-XX548T e unul destul de bun deoarece nu sunt multe laptopuri cu astfel de configurație și dotări. Bineînțeles, nu trebuie neglijat nici faptul că are acel sistem de operare preinstalat, iar acest aspect poate afecta puțin prețul. Cu alte cuvinte un laptop fără Windows poate fi mai accesibil dar diferența nu e mare. Cu cât e mai nouă configurația, cu atât prețul laptopului e mai piperat. Multe laptopuri de pe piață oferă un procesor Core i3 deoarece e suficient de bun dar pentru gaming recomand Core i5 sau Core i7.

Alternative sunt destul de multe dacă aveți un buget mai mare sau vreți să cheltuiți mai puțini bani pe un laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX548T, laptop cu Core i3 Broadwell

Configurația sa e una destul de interesantă deoarece are un Core i3, 4GB RAM, hard disc generos și placă video GeForce 920M. Pentru o autonomie mai bună, placa video integrată e ideală iar comutarea dintre ele e automată, astfel că veți beneficia exact de ce aveți nevoie. Ecranul e același ca la restul modelelor din serie dar pe viitor poate vom vedea unul cu imagine mai bună, adică FullHD. Pe acest laptop se poate pune chiar și 8GB de RAM dacă considerați că e nevoie de atât.

Are destule porturi pentru a conecta diverse periferice și chiar tehnologii wireless. Puteți folosi un mouse wireless dacă nu vă plac firele din jurul laptopului, iar pentru a vă conecta la internet, un router wireless. Chiar dacă laptopul are doar WiFi n, viteza de pe wireless va fi destul de mare dacă alegeți unul cu Dual Band WiFi ac, dacă vreți ceva nou și bun.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, greutate redusă, USB C, hard disc spațios și arată destul de bine.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX548T e un laptop destul de accesibil dacă luăm în calcul ce oferă, dar e loc de mai bine. Pentru cei care au un abonament scump la internet, le recomand un laptop puțin mai performant și are are și WiFi ac. Clipul de mia jos e unul general și vă ajută să vă faceți o idee despre designul laptopului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu