≡ Meniu

Asus X540LJ-XX571D, laptop roșu de numai 1.9 kg

E foarte important ca un laptop să arată bine și să fie portabil în același timp. Nu cred că v-ar interesa un laptop foarte greu care să devină o povară atunci când vreți să-l luați în oraș. Asus X540LJ-XX571D vine cu un Core i3 Broadwell care e a 5-a generație de la Intel, 4GB RAM cu posibilitatea instalării a unei plăcuțe suplimentare de 4GB. Acesta are un hard disc și nu un SSD, astfel că durata de viață a mediului de stocare e asigură (SSD-ul are un număr de scrieri limitat).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează culoarea ori generația de procesor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX571D, laptop roșu de numai 1.9 kg

E cva mai bun decât un laptop de tip office deoarece are acea placă video dedicată, dar poate fi folosit ca oricare altul. Mulți ar spune că e un laptop de gaming, dar depinde ce vor să joace pe el și la ce detalii. Un laptop pentru jocuri are nevoie de cel puțin un Core i7, 8GB RAM și placă video mai avansată. Procesoarele pot fi de mai multe feluri iar la acesta e unul cu tehnologie de economisire a energiei (are acel U de la finalul numelui).

Cred că viitoarele laptopuri au nevoie de un ecran FullHD dar și de baterii puțin mai mari, deoarece un ecran mai bun consumă mai mult. memoria RAM e de 4GB și e integrată și se pare că tot mai multe laptopuri o au integrată și slotul liber e pentru o plăcuță suplimentară.

Plusuri: arată destul de bine, e ușor de transportat, porturi numeroase, performanțe decentă la un preț mic.
Minusuri:placa de rețea putea fi mai performantă.

Dacă vă plac filmele, un laptop ca Asus X540LJ-XX571D poate fi folosit ca un media player portabil dar poate fi pus și în locul vechiului PC. Poate că nu are un ecran foarte mare dar poate fi de ajuns dacă nu stați prea departe de el și vreți să aveți un birou cât mai liber. Prezentarea de jos nu e chiar cu modelul de sus dar poate să vă ajute să faceți o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu